Μενού
  • Α-
  • Α+

O Ιάσονας Τριανταφυλλίδης μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Το Πρωινό» του ANT1 και σχολίασε την κατάσταση στο ελληνικό θέατρο και το #Metoo, λέγοντας χαρακτηριστικά πως έχει κάποιες αντιρρήσεις πάνω στο θέμα, ενώ ανέφερε και ένα περιστατικό με την Ελένη Ράντου.

Διαβάστε ακόμη: Ξέσπασμα Κορινθίου: «Υπήρξαν πάνελ που με ειρωνεύτηκαν και τώρα είναι υποστηρικτές του MeΤoo»

«Έχω κάποιες αντιρρήσεις, κάποια κενά. Είναι σωστή στο σύνολό της αυτή η ιστορία. Κάποια στιγμή όλα αυτά που συνέβηναν έπρεπε να σταματήσουν. Βασικά μία είναι η αντίρρησή μου, ότι καταλαβαίνω τα ψυχικά προβλήματα κάποιου, αλλά κάποιος άνθρωπος που έχει περάσει τα 20 ή τα 25 και ένας θιασάρχης του φέρεται άσχημα και εκείνη την ώρα δεν αντιδράσει ή δεν φύγει ή δεν φωνάξει την αστυνομία ή δεν τον καταγγείλει από τη στιγμή που κάνει την ίδια δουλειά με αυτόν και συνεχίζει μπορεί να πει κανείς ότι είναι και συνεκμεταλλευτής. Φυσικά δεν μιλάμε για αξιόποινες πράξεις».

Παράλληλα, ανέφερε και το παράδειγμα της Ελένης Ράντου: «Η Ελένη Ράντου δύο χρόνια αφότου είχε ξεκινήσει το θέατρο κάποιος θιασάρχης της μίλησε άσχημα και μόνο που δεν του έφερε την καρέκλα στο κεφάλι και η καριέρα της δεν καταστράφηκε. Καταλαβαίνω ότι οι άνθρωποι μπορεί να έχουν προβλήματα και να φοβούνται αλλά δεν μπορεί μετά από 20 χρόνια να βγαίνεις και να λες τότε έγινε αυτό. Επαναλαμβάνω, δεν μιλάμε για αξιόποινες πράξεις», ήταν τα λόγια του Τριανταφυλλίδη.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA