Μενού
  • Α-
  • Α+

Καλεσμένη στο πλατό της εκπομπής Love It του ΣΚΑΪ και την Ιωάννα Μαλέσκου ήταν το πρωί της Παρασκευής (19/11) η Βαλέρια Χοψονίδου, μία ημέρα μετά την είδηση της ληστείας στο σπίτι της πρώην Σταρ Ελλάδας Διονυσίας Κουκίου. Μάλιστα, η αδερφή της Ολυμπίας Χοψονίδου αποκάλυψε και μια προσωπική ιστορία, όταν μπήκαν διαρρήκτες και δικό της σπίτι. 

Διαβάστε ακόμη: Διονυσία Κουκίου: Πώς τρεις κουκουλοφόροι λήστεψαν την πρώην Σταρ Ελλάς στη Γλυφάδα

«Όταν με είχαν κλέψει πριν τέσσερα χρόνια δεν ήμουν σπίτι, αλλά ήμουν σίγουρη πως με παρακολουθούν. Έλειψα από το σπίτι μία ημέρα, είχα πάει στην αδερφή μου και γύρισα και το μου είχαν κάνει καλοκαιρινό. Παιδιά είναι σοκαριστικό. Εκείνη τη στιγμή σκέφτεσαι τι θα γινόταν αν ήσουν μέσα στο σπίτι», είπε αρχικά το γνωστό μοντέλο.

«Δεν είδε κανένας τίποτα. Είναι πολύ άσχημο πράγμα. Μου πήραν ό,τι είχα στο σπίτι, τσάντες, λάπτοπ, καλλυντικά. Όταν είχαν έρθει στο σπίτι από την αστυνομία, μου είπαν ότι δεν αξίζει να το ψάξουμε, είναι δύσκολο να τους βρούμε. Εγώ ακόμα δεν έχω συνέλθει και φοβάμαι. Έφαγαν κιόλας στο σπίτι. Δεν υπήρχε αυτό το πράγμα», συμπλήρωσε η Βαλέρια Χοψονίδου.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA