Μενού
  • Α-
  • Α+

Ο Πιτ Ντέιβιντσον είναι πλέον ζευγάρι με την τηλεπερσόνα Κιμ Καρντάσιαν αλλά αρκετές φορές στο παρελθόν είχε απασχολήσει τα lifestyle μέσα με τις σχέσεις του. Μία από αυτές ήταν με την Αριάνα Γκράντε, την οποία είχε μάλιστα αρραβωνιαστεί. 

Διαβάστε ακόμη: Κιμ Καρντάσιαν: Αυτός είναι ο νέος της σύντροφος - Ποιος είναι Πιτ Ντέιβιντσον

H διάσημη τραγουδίστρια και ο κωμικός είχαν αρραβωνιαστεί τον Ιούνιο του 2018 μετά από λίγους μήνες σχέσης. Τότε, άνθρωποι του περιβάλλοντός τους υποστήριζαν πως είχαν βρει τον έρωτα, πως ήταν ευτυχισμένοι και «ταίριαζαν τέλεια».  

Η σχέση Αριάνα Γκράντε και Πιτ Ντέιβιντσον είχε γίνει γνωστή στις 21 Μαΐου 2018 και «επισημοποιήθηκε» μέσα από αναρτήσεις στο Instagram. Ο Ντέιβιντσον είχε μοιραστεί μια φωτογραφία με την Γκράντε αλλά μετά την έσβησε. Στη συνέχεια, η Αριάνα είχε μοιραστεί μια φωτογραφία με τον Πιτ να την αγκαλιάζει και να φιλά το μέτωπό της στις 31 Μαΐου. Στη λεζάντα έγραψε: «Σε σκέφτηκα μέσα στη ζωή μου. Ουάου! Ήρθες στο μυαλό μου».

https://www.instagram.com/p/BjdEcCbn_T3/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Όμως ο αρραβώνας έλαβε τέλος λίγους μήνες μετά. Αριάνα Γκράντε και Πιτ Ντέιβιντσον χώρισαν οριστικά τον Οκτώβριο του 2018.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA