Μενού
  • Α-
  • Α+

Για το κίνημα metoo, τον Πέτρο Φιλιππίδη και τη δική της εμπειρία από τη συνεργασία της με τον Γιώργο Κιμούλη μίλησε μεταξύ άλλων η γνωστή ηθοποιός Κατερίνα Γερονικολού στο περιοδικό OK.  

Διαβάστε ακόμη: Σωτήρης Χατζάκης για Λιγνάδη και Φιλιππίδη: «Αυτά που γίνονταν ήταν συγκλονιστικά βίαια»

«Δεν μου ήταν εύκολο να συζητήσω αυτό το θέμα ανοικτά και να προειδοποιήσω τους συναδέλφους μου, γιατί υπήρχε η σκιά της δήθεν προσωπικής μου σχέσης με τον συγκεκριμένο άνθρωπο, κάτι που έβγαλαν τα περιοδικά χωρίς να με πάρει ποτέ κανένας τηλέφωνο για να διασταυρώσει τη φήμη. Όταν ένιωσα ελεύθερη να πω τα πράγματα, όπως έγιναν, αισθάνθηκα ότι έβγαλα σε κοινή θέα ένα κομμάτι του εαυτού μου, χωρίς να ξέρω ότι τελικά, είχα ανάγκη να το κάνω. Το συνειδητοποίησα όταν ξεκίνησε η ιστορία με το metoo, πρώτα με τη Σοφία Μπεκατώρου και μετά με τη Ζέτα Δούκα», δήλωσε η Κατερίνα Γερονικολού σχετικά με τη δική της εξομολόγηση που αφορούσε τη συνεργασία της με τον Γιώργο Κιμούλη. 

Πρόσθεσε δε πως δεν υπήρξε καμία επικοινωνία μαζί του μετά τις αποκαλύψεις. 

Όταν η συζήτηση πήγε στον Πέτρο Φιλιππίδη, η Κατερίνα Γερονικολού είπε πως εάν τον συναντούσε θα του ευχόταν «Καλή Δικαιοσύνη», ενώ περιμένει να δει την απόφαση του δικαστηρίου:

«Θα νιώσω πιο άνετα να μιλήσω για αυτό όταν θα υπάρξει οριστική δικαστική απόφαση. Ανεξάρτητα από το αν έχω συνεργαστεί με κάποιον, δεν μπορώ να τον κρίνω ολικά από το πώς έχει φερθεί αποκλειστικά σε μένα. Έτσι κι αλλιώς, κάθε άνθρωπος μπορεί να συμπεριφέρεται υπέροχα στην οικογένειά του κι άλλους λίγους εκλεκτούς και για τους υπόλοιπους να είναι τύραννος. Ακόμα πιο γενικά, αυτές οι ζυμώσεις στον καλλιτεχνικό χώρο δεν είναι ευχάριστες. Η εσωστρέφεια που επικρατούσε μέχρι σήμερα γίνεται τώρα εξωστρέφεια και ο πόνος γίνεται δημόσιος. Για μένα όμως το παιχνίδι δεν θα κριθεί από όσους αυτή τη στιγμή είναι στη φυλακή ή σπίτι τους χωρίς να εργάζονται επειδή περιθωριοποιήθηκαν μετά τις αποκαλύψεις. Αν καταφέρουν οι νέοι επαγγελματίες που ξεκινάνε σήμερα με όνειρα να μην υποστούν bullying ή απρεπείς συμπεριφορές από συναδέλφους τους, τότε μόνο θα έχει κερδηθεί η παρτίδα».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA