Μενού
  • Α-
  • Α+

Δεκτή έκανε η Αθηνά Παντελίδη, η μητέρα του αείμνηστου Παντελή Παντελίδη, τη δημόσια συγγνώμη του Γιώργου Θεοφάνους μετά το σάλο που είχε προκληθεί από όσα είχε εκείνος δηλώσει στην εκπομπή «Super Κατερίνα» της Κατερίνας Καινούργιου

Διαβάστε ακόμη: Αθηνά Παντελίδη: Το μήνυμα της μητέρας του Παντελή Παντελίδη μετά τη συγγνώμη του Θεοφάνους

Μάλιστα, μέσα από την πρωινή εκπομπή «Έλα Χαμογέλα» της Σίσσυς Χρηστίδου δόθηκε η επίσημη απάντηση της Αθηνάς Παντελίδη: 

«Δέχομαι τη συγγνώμη του κυρίου Θεοφάνους. Είναι μεγάλο πράγμα να ζητάς συγγνώμη, έτσι έχω μάθει και στα παιδιά μου. Έκανε λάθος ο κύριος Θεοφάνους, κάτι άλλο ήθελε να πει, κάτι άλλο είπε. Δε θα κινηθώ νομικά, εμένα μου αρκεί η συγγνώμη του. Εννοείται ότι αυτό το γεγονός δε συνέβη ποτέ».

«Η αντίδραση του κυρίου Θεοφάνους ήταν να ζητήσει συγνώμη. Προφανώς δεν είδε ποτέ τέτοιο περιστατικό, προφανώς κάποιον τον πληροφόρησε και είχε λάθος πληροφόρηση. Μετά από όλο αυτό τόσο από την οικογένεια όσο και από τη μητέρα του Παντελή, το θέμα αυτό έχει λήξει», δήλωσε με τη σειρά του ο δικηγόρος της οικογένειας Παντελίδη στην εκπομπή «Έλα Χαμογέλα».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA