Μενού
  • Α-
  • Α+

Για τη μάχη της με τον καρκίνο του μαστού, αλλά και για το βιασμό που υπέστη το 2013 από γνωστό ηθοποιό και σκηνοθέτη μίλησε η σεναριογράφος της σειράς της ΕΡΤ «Χαιρέτα μου τον Πλάτανο», Κατερίνα Μαυρίκη, στην εφημερίδα Espresso.

Διαβάστε ακόμη: Πέτρος Φιλιππίδης: Το βούλευμα που τον παραπέμπει σε δίκη - «Αμετανόητος για τις πράξεις του»

«Έχω κάνει δυο χειρουργεία και ακτινοθεραπείες και τώρα έχω να κάνω ακόμη ένα χειρουργείο. Δυο μήνες πριν διαγνωστώ με καρκίνο είχα κάνει μια φωτογράφιση για μια εταιρία με μαγιό, με τα έσοδα να πηγαίνουν στο Άλμα Ζωής. Μέχρι τότε δεν είχα ψηλαφίσει ποτέ το στήθος μου και δυο μήνες πριν από το πρώτο lockdown το έκανα. Την ώρα που έπιασα τον καρκίνο ανατρίχιασα και το πιο δύσκολο πράγμα ήταν να το πω στη μητέρα μου. Δεν της το είπα από την αρχή, δεν είχα τα κότσια να της πω από κοντά και το αποκάλυψα στο τηλέφωνο μετά το πρώτο χειρουργείο, γιατί δεν ήθελα να τη στεναχωρήσω»

Μάλιστα, προσθέτει πως όταν διαγνώστηκε με καρκίνο έφαγε ένα «πολύ μεγάλο χαστούκι» αφού απολύθηκε από την πολυεθνική εταιρεία όπου δούλευε επειδή τη χαρακτήρισαν «ανενεργή» και παρότι είχε ανάγκη τα χρήματα για τις θεραπείες της. 

Με αφορμή την καταγγελία μιας κοπέλας που βιάστηκε από το ίδιο άτομο που βίασε και εκείνη το 2013, η Κατερίνα Μαυρίκη μιλάει για τον εφιάλτη που έζησε και τόσα χρόνια είχε μπλοκάρει από το μυαλό της.

«Το 2013 έχω υποστεί βιασμό. Επειδή όλα αυτά τα χρόνια μου έχουν συμβεί πάρα πολλά, είχε κλειδώσει το κεφάλι μου και είχε διαγραφεί από τη μνήμη μου. Πολύ πρόσφατα διάβασα την καταγγελία μιας κοπέλας που κατήγγειλε τον συγκεκριμένο άνθρωπο για βιασμό. Ό,τι είχα διαβάσει, ήταν ακριβώς ό,τι είχε συμβεί σε μένα. Πήγα και έκανα εμετό οκτώ φορές, έπαθα σοκ!

Το μυαλό μου είχε μπλοκάρει τον βιασμό που είχα υποστεί. Αν η υπόθεση δεν προχωρήσει νομικά και δεν βρεθεί στη φυλακή, θα κάνω επίσημη την καταγγελία μου».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA