Μενού
  • Α-
  • Α+

Όταν η Μπρίτνεϊ Σπίαρς και η Κριστίνα Αγκιλέρα ξεκίνησαν την καριέρα τους ως τραγουδίστριες στα late '90s είχε ξεσπάσει μεγάλη κόντρα από περιοδικά και φαν για το ποια είναι η καλύτερη, άσχετα αν μερικά χρόνια πριν παρουσίαζαν από κοινού το Mickey Mouse Club στην αμερικανική τηλεόραση. 

Διαβάστε ακόμη: Britney Spears: Δικαστήριο τερμάτισε την κηδεμονία της μετά από 13 χρόνια

Τα επόμενα χρόνια η κόντρα τους πότε «φούντωνε» πότε «έσβηνε» είτε χάρη σε δικές τους δηλώσεις είτε μέσα από σχετικά δημοσιεύματα στα περιοδικά. Μάλιστα, τους προηγούμενους μήνες η Κριστίνα Αγκιλέρα είχε εκφράσει μέσα από τα social media τη στήριξή της στην Μπρίτνεϊ Σπίαρς και στις προσπάθειές της να τερματίσει την επί 13 χρόνια κηδεμονία της και να πάρει πίσω την ελευθερία της. 

Ωστόσο, όταν η Κριστίνα Αγκιλέρα περπάτησε την Πέμπτη (20/11) στο κόκκινο χαλί των Latin Grammy Awards και ερωτήθηκε από τους δημοσιογράφους εάν έχει επικοινωνήσει με την Μπρίτνεϊ μετά τη μεγάλη νίκη της στα δικαστήρια, εκείνη γύρισε στο μάνατζέρ της, ο οποίος τότε διέκοψε, λέγοντας «δε θα κάνουμε αυτή τη δουλειά απόψε» και την τράβηξε να φύγουν, με την Κριστίνα Αγκιλέρα να λέει φεύγοντας, απλά ένα «χαίρομαι πολύ για αυτή».

Η Μπρίτνεϊ Σπίαρς, η οποία το τελευταίο διάστημα έχει γίνει και πάλι πολύ ενεργή στα social media χωρίς να υπάρχουν αμφιβολίες πλέον για το ποιος ποστάρει στο προφίλ της, δεν το άφησε να πέσει κάτω και απάντησε μέσω story στο Instagram όπου πέταξε τα καρφιά της στην «παλιά της φίλη».

«Αγαπώ και θαυμάζω όλους όσους με υποστήριξαν. Αλλά το να αρνείσαι να μιλήσεις όταν γνωρίζεις την αλήθεια, είναι ισοδύναμο του να λες ψέματα. Επί 13 χρόνια ζούσα σε ένα κακοποιητικό σύστημα και είναι ακόμα τόσο δύσκολο θέμα να μιλήσει κάποιος για αυτό; Εγώ το πέρασα όλο αυτό. Όλοι εσείς που μιλήσατε για εμένα και με υποστηρίξατε, σας ευχαριστώ. Ναι, με νοιάζει», έγραψε συνοδεύοντας το στόρι με screenshot της Κριστίνα Αγκιλέρα για να μην υπάρχουν αμφιβολίες που αναφέρεται.

Στον αντίποδα ευχαρίστησε -πάλι μέσω insta story - δημόσια τη Lady Gaga, η οποία σε εμφάνισή της στο κόκκινο χαλί για την προώθηση της ταινίας «House of Gucci» όπου πρωταγωνιστεί, αναφέρθηκε εκτενώς τόσο στο θέμα της κηδεμονίας της Μπρίτνεϊ Σπίαρς όσο και για τις συμπεριφορές που καλούνται να αντιμετωπίσουν οι γυναίκες στη βιομηχανία της μουσικής

Η Μπρίτνεϊ Σπίαρς έγραψε: «σε ευχαριστώ, Lady Gaga, που πραγματικά ξόδεψες τον χρόνο σου για να πεις κάτι τόσο ευγενικό. Με έκανες να κλάψω. Σε αγαπώ».

 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA