Μενού
  • Α-
  • Α+

Πρεμιέρα έκανε το Σάββατο (20/11) η θεατρική παράσταση «Από Σμύρνη... Σαλονίκη», η οποία αποτελεί το σίκουελ της μεγάλης επιτυχίας της Μιμής Ντενίση «Σμύρνη μου, αγαπημένη» στο Θέατρον του Κέντρου Πολιτισμού Ελληνικός Κόσμος. 

Διαβάστε ακόμη: Σμύρνη μου αγαπημένη: H Μιμή Ντενίση ανακοίνωσε την Jane Lapotaire απο το The Crown

Ωστόσο, όταν ολοκληρώθηκε η πρεμιέρα και η Μιμή Ντενίση μίλησε με τους δημοσιογράφους, η συζήτηση μάλλον δεν εξελίχθηκε με τον καλύτερο τρόπο. 

Μια ερώτηση για τη «συνεργασία» με την κόρη της, Μαριτίνα στην παραγωγή της ταινίας «Σμύρνη μου αγαπημένη» ήταν αρκετή για να εκνευρίσει τη Μιμή Ντενίση, η οποία χαρακτήρισε όλα αυτά «ανοησίες», ξεκαθαρίζοντας πως δεν επρόκειτο για «συνεργασία» παρά μόνο για μια απλή «συμμετοχή» της κόρης της και δείχνοντας τον εκνευρισμό της.

«Όχι παιδιά, αυτό είναι μια ανοησία που διάβασα. Δεν ανέλαβε κανένα κομμάτι της παραγωγής. Μα, είναι δυνατόν; Τι βλακείες είναι αυτές; Η κόρη μου δούλεψε στο ενδυματολογικό τμήμα και επειδή σπουδάζει business είπα ότι ασχολείται με τα τιμολόγια, με τις καταγραφές. Δεν μπορώ να ακούω ανοησίες».

Η ερώτηση που ακολούθησε δε για το εάν την ενοχλούν οι ανακρίβειες που κατά καιρούς γράφονται, την εξόργισε ακόμη περισσότερο, ενώ η τρίτη ερώτηση για τα γυρίσματα της ταινίας «Σμύρνη μου, αγαπημένη» ήταν το κερασάκι στην τούρτα με τη Μιμή Ντενίση εκνευρισμένη να ξεσπάει και να βάζει τα πράγματα στη θέση τους:

«Θα πούμε για την παράσταση σήμερα, ούτε για την κόρη μου, αλλά ούτε και για την ταινία. Εδώ είμαστε για την παράσταση, σας παρακαλώ πολύ».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA