Μενού
  • Α-
  • Α+

Το τελευταίο διάστημα οι φήμες θέλουν την Αναστασία Παντούση να είναι ζευγάρι με τον Ιωάννη Παπαζήση, αλλά εκείνη μέχρι στιγμής απέφευγε να απαντήσει και να πει εάν ισχύουν οι φήμες ή όχι.

Διαβάστε ακόμη: Ιωάννης Παπαζήσης για τις καταγγελίες στο θέατρο: «Ένας από αυτούς ήταν δάσκαλός μου, τα έχω ζήσει»

Σε συνέντευξή της στο περιοδικό ΟΚ! με αφορμή τη συμμετοχή της στην ταινία της Μιμής Ντενίση «Σμύρνη μου, αγαπημένη», η Αναστασία Παντούση έδωσε τη δική της απάντηση στο όλο θέμα:

«Δεν έχω δώσει ποτέ δικαίωμα να ασχολούνται με την προσωπική μου ζωή. Ακόμη και όταν έγραφαν ότι χώρισα, αυτό που είχα πει είναι ότι είναι ωραία η συντροφικότητα, αλλά είναι όμορφο και το να είσαι μόνος σου. Δεν θέλω να αναφερθώ στα δημοσιεύματα, γιατί θεωρώ ότι δεν σέβομαι την δουλειά μου αν μπω στη διαδικασία να απαντώ στο τι συμβαίνει στην προσωπική μου ζωή.

Μάλιστα, όταν ο δημοσιογράφος της ανέφερε πως «αν δε διαψεύσεις μια φήμη, εκείνη διαιωνίζεται», η γνωστή ηθοποιός απάντησε:  

«Θα μπορούσα να πω "ναι, ισχύει" ή "όχι δεν ισχύει". Και αύριο να βγει ένα άλλο δημοσίευμα για έναν άλλον άνθρωπο. Θα πρέπει να απαντήσω και σε αυτό μετά; Η προσωπική ζωή είναι για μένα. Πιστεύω ότι για την ηλικία και τα χρόνια που είμαι στον χώρο έχω κάνει κάποια σημαντικά πράγματα στην πορεία μου. Θεωρώ ότι θα ήταν λάθος τώρα που ακόμα είμαι στο ξεκίνημα μου να με μάθετε για τις σχέσεις μου και όχι για τους ρόλους που παίζω».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA