Μενού
  • Α-
  • Α+

Ο Χάρης Ρώμας χρειάστηκε να αντικαταστήσει έναν από τους αγαπημένους του ηθοποιούς στον θίασό τους, καθώς ήταν αρνητής του εμβολίου, δήλωσε στην εκπομπή «Τι λες τώρα» με αφορμή την πρεμιέρα της παράστασης «Ο Κλέαρχος, η Μαρίνα και ο Κοντός». 

Στην ερώτηση για το πως θα αντιδρούσε αν μάθαινε ότι μέλος του θιάσου του είναι αρνητής του εμβολίου, ο ηθοποιός απάντησε πως έχει συμβεί και τον απομάκρυνε από την παράσταση. «Θα ήταν πρόβλημα να έχω στον θίασο ηθοποιό, που είναι αρνητής του εμβολίου. Και ήταν ένας. Υπήρξε ένας ηθοποιός, που ήταν αρνητής του εμβολίου και τον αντικατέστησα. Όχι ότι δεν τον αγαπούσα, τον αγαπώ ακόμα και θα τον αγαπώ πάντα», δήλωσε αρχικά ο ηθοποιός.

Στην συνέχεια εξήγησε το λόγο, για τον οποίο δεν συμβιβάστηκε με τα rapid test και απομάκρυνε τον ηθοποιό: «Έπρεπε να δώσω το καλό παράδειγμα και στους άλλους, αλλά και τους τεχνικούς, που αποφάσισαν μετά από παράκλησή μου να εμβολιαστούν. Εγώ δεν το έκρυψα ποτέ, έχω σπουδάσει ιατρική, δεν μπορώ να κάνω σκόντο, όσο και να αγαπάω κάποιον. Ούτε καν με rapid test. Του έδωσα μια περίοδο αρκετά μεγάλη για να το σκεφτεί και μετά αντικαταστάθηκε».

 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA