Μενού
  • Α-
  • Α+

Για τον ρόλο που παίζει η ομορφιά και κατά βοηθάει ή ή όχι μια γυναίκα, για το εάν έχει δεχτεί bullying και για την παράσταση του Δημήτρη Λιγνάδη στις φυλακές Τρίπολης μίλησε η Μαρίνα Πατούλη στην κάμερα της εκπομπής «Το Πρωινό» του ΑΝΤ1

Διαβάστε ακόμη: Μαρίνα Πατούλη: Τραγούδησε «του αγοριού απέναντι» στο J2US - Σε ποιον το αφιέρωσε

Η ίδια είπε ότι έχει δεχτεί bullying, χρησιμοποιώντας παράδειγμα «από την ενασχόλησή μου με την Τοπική Αυτοδιοίκηση είδα ότι όταν εκφράζεις μια άποψη ακόμα και όταν την τεκμηριώνεις, σου λέει "μα τώρα αυτή είναι ξανθιά, πώς μιλάει;"», όπως είπε χαρακτηριστικά η Μαρίνα Πατούλη. 

Συμπλήρωσε δε πως «η όμορφη εμφάνιση αντί να αποτελεί ένα διαβατήριο ή ένα συμπληρωματικό στοιχείο της ευφυΐας τελικά, μπορεί να είναι ένας ανασταλτικός παράγοντας σε μια γυναίκα εάν δεν έχει δυνατή προσωπικότητα για να μπορέσει να προχωρήσει παραπέρα».

Πάντως, δεν έκρυψε πως μέσα από τα social media δέχτηκε και ένα μεγάλο κύμα συμπαράστασης από γυναίκες την περίοδο που ανακοινώθηκε πως χωρίζει με τον Περιφερειάρχη Αττικής, τον Γιώργο Πατούλη.

Όταν ρωτήθηκε για την παράσταση που ανέβασε ο Δημήτρης Λιγνάδης στις φυλακές Τρίπολης, η Μαρίνα Πατούλη απάντησε πως «η Τέχνη μπορεί να εκφραστεί σε οποιοδήποτε χώρο γιατί όλοι είμαστε ισότιμοι οπότε η Τέχνη και ο Πολιτισμός μπορούν να υλοποιήσουν δράσεις ακόμα και σε τέτοιους χώρους». 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA