Μενού
  • Α-
  • Α+

Να «μαζέψει» την αντίδρασή της σε περιστατικό στο αεροδρόμιο «Μακεδονία» προσπάθησε η Ιωάννα Τούνη, μιλώντας στην κάμερα του Happy Day του Alpha. Ο φακός της εκπομπής την εντόπισε στα παρασκήνια του Madwalk μαζί με την Έλενα Τσαγκρινού και η γνωστή Influencer θέλησε να τοποθετηθεί ξανά, τονίζοντας πως όλο αυτό ήταν μια παρεξήγηση.

Διαβάστε ακόμη: Ιωάννα Τούνη: Ζήτησε δημόσια συγγνώμη για την συμπεριφορά της στο αεροδρόμιο - «Λάθος μου...»

«Νομίζω πως ήταν μία παρεξήγηση το όλο θέμα. Δεν τοποθετήθηκα απόλυτα σωστά. Σε 15 δευτερόλεπτα δε μπορείς να πεις όλο το σκηνικό και πώς έχει γίνει. Για αυτό το λόγο έκανα και κάποια έξτρα story για να εξηγήσω καλύτερα τι συνέβη», δήλωσε η Ιωάννα Τούνη.

Να σημειωθεί πως η Ιωάννα Τούνη είχε φροντίσει να ζητήσει δημόσια συγγνώμη και νωρίτερα μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram. «Δεν έχει σημασία αν ταξιδεύω ή όχι συχνά. Όποιος και αν ήταν στη θέση μου θα ενοχλούνταν γιατί ζήτησα να συμπτύξω τις βαλίτσες μου ώστε να ισοσταθμίσουν τα κιλά και μου αρνήθηκαν και μου είπαν όχι πρέπει να πληρώσετε. Για αυτό ένιωσα αδικημένη», είχε σχολιάσει.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA