Μενού
  • Α-
  • Α+

Η ταινία House of Gucci σε σκηνοθεσία Ρίντλεϊ Σκοτ ετοιμάζεται να κάνει πρεμιέρα στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 26 Νοεμβρίου και ήδη έχει καταφέρει να γίνει αντικείμενο συζητήσεων. Στο καστ που αποτελείται από τους  Άνταμ ΝτράιβερΤζάρεντ ΛέτοΑλ Πατσίνο, Σάλμα Χάγιεκ, Τζέρεμι Άιρονς, συμμετέχει και η Lady Gagaη οποία υποδύεται την Πατρίτσια Ρετζιάνι, πρώην σύζυγο του Maurizio Gucci που καταδικάστηκε για την οργάνωση της δολοφονίας του. 

Διαβάστε ακόμη: Lady Gucci: Ποια είναι η «μαύρη χήρα» της Ιταλίας που υποδύεται η Lady Gaga

Η 35χρονη Lady Gaga μίλησε στο Hollywood Reporter για τον τρόπο με τον οποίο προσπάθησε να ενσαρκώσει την «μαύρη χήρα» Πατρίτσια για να της δώσει «φωνή» στην ταινία. «Βίωσα τον πόνο που ένιωσα από την επίθεση όταν ήμουν νεαρή κοπέλα, από το να αισθάνομαι ότι με αφήνουν πίσω οι άνθρωποι που αγαπώ, από το να αισθάνομαι παγιδευμένη που δεν μπορώ να βγω σε έναν κόσμο που αγαπώ. Πήρα αυτόν τον πόνο και της τον έδωσα», είπε χαρακτηριστικά η Lady Gaga, αναφερόμενη στον βιασμό της σε ηλικία 19 ετών. 

Lady Gaga: Πώς αποκάλυψε ότι έπεσε θύμα βιασμού

Υπενθυμίζεται πως τον Μάιο του 2021, μιλώντας στην Όπρα Γουίνφρεϊ και τον πρίγκιπα Χάρι, η Lady Gaga αποκάλυψε πως είχε πέσει θύμα βιασμού από μεγάλο μουσικό παραγωγό, που απείλησε να καταστρέψει την μουσική της, αν δεν έβγαζε τα ρούχα της. «Εργαζόμουν ήδη στον χώρο και ένας παραγωγός μου είπε “βγάλε τα ρούχα σου”. Κι εγώ του είπα “όχι”. Έφυγα και μου είπαν ότι θα έκαιγαν όλη τη μουσική μου. Και δεν σταμάτησαν. Δεν σταμάτησαν να μου το ζητούν και εγώ απλά “πάγωσα” και δεν θυμάμαι καν», περιέγραψε τότε η τραγουδίστρια.

«Πρώτα, ένιωσα να πονάω παντού, κατόπιν παρέλυσα. Ήμουν άρρωστη για εβδομάδες και εβδομάδες και εβδομάδες μετά και συνειδητοποίησα ότι ήταν ο ίδιος πόνος που ένιωσα ότι ο άνθρωπος που με βίασε, με πέταξε έγκυο σε μια γωνιά», πρόσθεσε η Lady Gaga. Όπως είπε, χρόνια αργότερα έπαθε ψυχωτικό επεισόδιο και ήταν σε απόλυτη κατάσταση παράνοιας, ως αποτέλεσμα του ψυχολογικού τραυματισμού της. Η Lady Gaga είχε αρνηθεί να κατονομάσει τον βιαστή: «Κατανοώ αυτό το κίνημα #MeToo, κατανοώ ότι ορισμένοι άνθρωποι νιώθουν πραγματικά άνετα με αυτό και εγώ δεν νιώθω έτσι. Δεν θέλω ούτε καν να αντικρίσω ξανά αυτόν τον άνθρωπο». 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA