Μενού
  • Α-
  • Α+

Συνέντευξη στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου στον Alpha έδωσε την Δευτέρα (22/11) ο Γιάννης Φλωρινιώτης, ο οποίος δεν δίστασε να πετάξει «καρφιά» προς την πλευρά κάποιων συναδέλφων του. Πιο συγκεκριμένα, στο στόχαστρο του γνωστού τραγουδιστή βρέθηκαν ο Λευτέρης Πανταζής, αλλά και η Άντζελα Δημητρίου.

Διαβάστε ακόμη: Κατερίνα Καινούργιου: «Έχω κάνει πλαστικές, βάφομαι έντονα, έχω μια barbie εικόνα»

Όσον αφορά τον Λευτέρη Πανταζή, ο Φλωρινιώτης είπε πως, «Εγώ τον αγαπώ, θέλω να είμαστε φίλοι, αλλά αυτό το παιδί δεν γίνεται φίλος. Ο θάνατός σου, η ζωή μου είναι αυτός», ενώ για την Άντζελα Δημητρίου σχολίασε, «σε δύο μαγαζιά που ήταν να πάει στο ένα την πείραξε η μαρκίζα στο άλλο το καμαρίνι. Αν δει έναν καλλιτέχνη που θα πάρει μεγαλύτερο χειροκρότημα την πονάει, την ενοχλεί. Γι’ αυτό και δεν συνεργάστηκε μαζί μου. Την αγαπάω».

Ο Γιάννης Φλωρινιώτης μίλησε επίσης και για την συνεργασία του με τον Παύλο Χαϊκάλη. «Ό,τι είναι αξιόποινο είναι θέμα Δικαιοσύνης όχι δικό μου. Εγώ ποτέ δεν είπα ότι δεν συνεργάζομαι με κάποιον. Ενώ εγώ δέχτηκα bullying και από τραγουδιστές και από ηθοποιούς. Και σε θέατρα μεγάλα δεν με ήθελαν πολλοί ηθοποιοί και εδώ σε μεγάλα μαγαζιά δεν με ήθελαν τραγουδιστές. Δεν το κάνω σε άλλους ανθρώπους. Σκέφτομαι ότι κάθε άνθρωπος για να θέλει να δουλέψει έχει ανάγκη το μεροκάματο. Εάν το έκανα αυτό δεν θα μπορούσα να κοιμηθώ», ανέφερε ο τραγουδιστής.

Αξίζει να σημειωθεί πάντως ότι αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ο Φλωρινιώτης πετάει τα «καρφιά» του για τον Λευτέρη Πανταζή. Πριν από περίπου ένα χρόνο σε δηλώσεις του σε μεσημεριανή εκπομπή είχε πει πως «έχει εμμονή μαζί μου. Ήθελε να γίνει Φλωρινιώτης. Με ζηλεύει, με μισεί. Δεν υπάρχει πιο κακό παιδί στον χώρο μας».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA