Μενού
  • Α-
  • Α+

Η απόφαση που πήρε ο Αρης Σερβετάλης να αποχωρήσει από την παράσταση «Ρινόκερος», μετά τα νέα μέτρα και την είσοδο μόνο εμβολιασμένων στα θέατρα, προκάλεσε σφοδρές αντιδράσεις. Τόσο η ηθοποιός, Φαίη Κοκκινοπούλου όσο και ο πρόεδρος του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών, Σπύρος Μπιμπίλας, τον κατακεραύνωσαν για την απόφασή του αυτή με δεδομένο ότι η απόφασή του αυτή πάρθηκε ενώ οι ηθοποιοί παραμένουν άνεργοι εδώ και αρκετό καιρό

Διαβάστε ακόμη: Αλέξανδρος Μπουρδούμης για Άρη Σερβετάλη: «Δικαιώμά σου να μην εμβολιαστείς, αλλά πολλά δικαιώματα μαζεύτηκαν»

Δεν είναι καθόλου τυχαίο ότι η Φαίη Κοκκινοπούλου - μέσα από μια ανάρτησή της στο Facebook - τα είπε όλα: Επέκρινε τη στάση, δηλαδή, του Αρη Σερβετάλη, αναφέροντας, μεταξύ άλλων, ότι ««ηθοποιοί (μεταξύ των οποίων και φίλοι μου)-τεχνικοί- ταξιθέτριες, καθαριστές, ταμίας, θα μείνουν όλοι άνεργοι». Επιπλέον, η ηθοποιός γράφει πως ο Αρης Σερβετάλης ήταν ο μόνος ανεμβολίαστος ανάμεσα στα 20 άτομα που εργάζονταν στην παράσταση «Ρινόκερος»!

Για τον Αρη Σερβετάλη μίλησε και ο Σπύρος Μπιμπίλας, τονίζοντας: «Εχω σοκαριστεί, διαφωνώ με την απόφασή του. Δεν περίμενα ότι κάποιος ηθοποιός θα σταματήσει μια παράσταση, αγνοώντας ότι δουλεύουν και άλλοι άνθρωποι εκεί. Δεν μπορώ να συμφωνήσω. Μιλάω ως Σπύρος Μπιμπίλας όχι ως πρόεδρος των ηθοποιών. Δεν μπορώ να καταλάβω πώς ένας άνθρωπος που λέει ότι είναι τόσο μέσα στην πίστη, δεν σκέφτεται ότι οι άλλοι άνθρωποι θα μείνουν χωρίς δουλειά».

Αρης Σερβετάλης: Τον κατακεραυνώνει το Twitter 

Την απόφαση του Αρη Σερβετάλη δεν σχολίασαν μόνο συνάδελφοί του αλλά και χρήστες του Twitter. Δεκάδες είναι τα tweets που έχουν γίνει από την ώρα που ο ηθοποιός ανακοίνωνε ότι δεν θα συμμετάσχει στην παράσταση «Ρινόκερος» λόγω των νέων μέτρων κατά της Covid-19. Οι περισσότεροι χρήστες του Twitter, μάλιστα, κατηγορούν τον Αρη Σερβετάλη για εγωιστική απόφαση, που αφήνει άνεργους αρκετούς συναδέλφους του. 

https://twitter.com/xstefanou/status/1463076791086731264?ref_src=twsrc^tfwhttps://twitter.com/safakasand/status/1463066289623162880?ref_src=twsrc^tfwhttps://twitter.com/xrysa_katsarini/status/1462937888174350343?ref_src=twsrc^tfw
Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA