Μενού
  • Α-
  • Α+

Συνέντευξη εφ' όλης της ύλης παραχώρησε ο Φώτης Σεργουλόπουλος στην εκπομπή «Αυτός κι ο άλλος» της ΕΡΤ, όπου συνομίλησε με τους καλούς του φίλους Θοδωρή Βαμβακάρη και ο Τάκη Γιαννούτσο. Ανάμεσα στα πολλά θέματα τα οποία αναφέρθηκε ήταν και αυτό της αποκάλυψης της σεξουαλικής του ταυτότητας όταν ήταν ακόμα νεαρός.

«Η περίοδος στο δημοτικό ήταν η χειρότερή μου. Ήμουν δειλό και μαζεμένο παιδί. Λόγω της δυσλεξίας που δεν την ξέραμε τότε, όλο αυτό μου δημιούργησε μια άμυνα. Είχα όμως έναν κολλητό, μέχρι την Γ’ Λυκείου, αυτός με κράτησε σε μια εγρήγορση. Ήμουν άμπαλος, δεν με ήθελαν. Δεν δέχτηκα ποτέ bullying στο σχολείο, ακόμα και όταν άρχισα να ανακαλύπτω τη σεξουαλικότητά μου και φαινόταν η διαφορά μου, δεν μου είπαν ποτέ τίποτα. Είχα ερωτική σχέση με κορίτσια και ίσως αυτό να έσβηνε κάποιες εντυπώσεις. Δεν το έκανα για αυτό βέβαια. Μου άρεσε. Το ήθελα... Το πάλευα» τόνισε ο Φώτης Σεργουλόπουλος και στη συνέχεια πρόσθεσε:

«Όταν το ανακάλυψα ότι είμαι γκέι, αγχώθηκα. Δεν ήξερα που θα βρω έναν συντροφο. Δεν ήξερα πώς να το εκφράσω ερωτικά. Το '' φτου ξελευτερία'' το είπα όταν μπήκα στη Δραματική Σχολή. Αυτό με έσωσε. Μπήκα σε ένα περιβάλλον ανοιχτόμυαλο. Με gay κοσμο, με ελευθερία στη σεξουαλικότητα. Τότε βρήκα όμοιούς μου. Τότε βέβαια ήμασταν ό,τι λάχει. Στον στρατό πήγα μετά τη δραματική σχολή. Μπήκα 21 ετών και με πάνε στην Κρήτη. Μπήκα σε μια ιστορία που έκανα παρέα με luben ανθρώπους στην Κρήτη. Ένας δούλευε ως τσατσά σε οίκο ανοχής. Εκεί γνώρισα τη Βούλα και κάναμε παρέα. Πήγαινα εκεί καθόμουν στο σαλονάκι και τα λέγαμε με τη Βούλα. Να πω ότι οι οίκοι ανοχής μου αρέσουν πάρα πολύ».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA