Μενού
  • Α-
  • Α+

Καλεσμένος του Νίκου Χατζηνικόλαου στο «Ενώπιος Ενωπίω» ήταν το βράδυ της Πέμπτης ο Γιάννης Βογιατζής και εκεί, ανάμεσα στα άλλα που είπε, αναφέρθηκε και στο μεγάλο παράπονο που είχε από τον Τόλη Βοσκόπουλο με τον οποίο από κάποια στιγμή και μετά σταμάτησαν να μιλάνε αν και ήταν στενοί φίλοι.

«Εγώ με τον Τόλη ήμασταν από το πρωί μέχρι το βράδυ μαζί. Τελικά, κάποια στιγμή, όταν χώρισε με τη Στέλλα και τα έφτιαξε με τη συγχωρεμένη τη Ζωή Λάσκαρη σταματήσαμε. Δεν ξέρω γιατί σταματήσαμε. Δεν έχω καταλάβει. Έφυγε από τη ζωή, λυπηθήκαμε όλοι πάρα πολύ. Όλα αυτά τα χρόνια είχαμε μιλήσει μία φορά όταν ήταν με την Άντζελα Γκερέκου και είχαμε συναντηθεί τυχαία στου Ψυρρή. Μια τυπική καλησπέρα» τόνισε ο Γιάννης Βογιατζής και πρόσθεσε:

«Ήθελα κάποια στιγμή και του το έλεγα, να μου εξηγήσει για ποιον λόγο. Σε τι έφταιξα. Να το παραδεχθώ. Εμένα περνάει από το μυαλό μου ότι κάποιοι φοβόντουσαν μήπως του βάλω λόγια. Ποτέ μου δεν κατάλαβα τι έγινε, τον αγαπούσα όμως πάρα πολύ και όχι γιατί μου είχε δώσει δύο τραγούδια».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA