Μενού
  • Α-
  • Α+

Αφιέρωμα στην ελληνική τραπ σκηνή είχε το βράδυ της Πέμπτης (25/11) η εκπομπή «Πρωταγωνιστές» και ο Σταύρος Θεοδωράκης, με Ελληνες τράπερ να μιλούν για τους λόγους που ασχολήθηκαν με το συγκεκριμένο είδος μουσικής, τη ζωή τους αλλά και τον χαμό του Mad Clip. Μεταξύ των τράπερ που μίλησαν στον Σταύρο Θεοδωράκη ήταν και ο Light, ο οποίος και δημιούργησε αίσθηση με όσα είπε, καθώς -μεταξύ άλλων- εξομολογήθηκε ότι ο πατέρας του χρεοκόπησε πέντε φορές και φυλακίστηκε.

Διαβάστε ακόμη: Mad Clip: Συγκλονίζουν φίλοι του αδικοχαμένου τράπερ - «Δεν τον άλλαξαν ούτε η φήμη, ούτε τα λεφτά»

Συγκεκριμένα, ο Light αναφέρθηκε στην αγάπη του για τα κοσμήματα και τα ρολόγια, λέγοντας: «Τα ρολόγια είναι ένα σύμβολο status για τους άνδρες κατ' εμέ. Στο πρώτο μου κινητό, όταν ήμουν στην εφηβεία, έκανα screenshot τα ρολόγια με τα διαμάντια και έλεγα "μια μέρα θα έχω και εγώ". Μου αρέσουν πάρα πολύ, από μικρός, οπότε τώρα που μπορώ, τα έχω». Ο ίδιος, μάλιστα, αποκάλυψε ότι έχει τρία ρολόγια, μεταξύ των οποίων ένα χρυσό και ένα διακοσμημένο με διαμάντια.

«Είμαι ο άνθρωπος του μέλλοντος»

Σε άλλο σημείο της εξομολόγησής του, ο Light αυτοχαρακτηρίστηκε ως «ο άνθρωπος του μέλλοντος», όταν ο Σταύρος Θεοδωράκης τού είπε πως είναι ένα «παράξενο μείγμα» τόσο βιολογικά όσο και ως χαρακτήρας.

«Είμαι ένα μείγμα διάφορων φυλών. Η μάνα μου είναι από την Κένυα και ο πατέρας μου, ο συγχωρεμένος, Πόντιος». Αναφορικά με την οικογένειά του, ο Light συμπλήρωσε: «Ο μπαμπάς ήταν πολύ επιτυχημένος, όταν ήμουν μικρός, ήταν και η εποχή των παχιών αγελάδων, με τα λεφτά που έπεφταν από παντού. [...] Μετά, όταν έσκασε η "βόμβα", έσκασε και σ' εμάς και ήρθαν τα δύσκολα χρόνια. Χρεοκόπησε πέντε φόρες και φυλακή και τα πάντα όλα», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Παράλληλα, ο Light, μιλώντας για τον αδικοχαμένο φίλο του Mad Clip, έριξε και μία ατάκα που θα συζητηθεί: «Αν όχι ο μεγαλύτερος, ήταν μεγάλος μάγκας. Ντόμπρος, ξεκάθαρος, δεν παρίστανε ποτέ ότι ήταν κάποιος άλλος. Δεν υπήρχε άνθρωπος να πει κακή κουβέντα για εκείνον, εκτός από τον χαζό τον TUS που κράζει μέχρι και τη μάνα του. Μεγάλη απώλεια. Υπήρχαν άλλοι που τους άξιζε πολύ περισσότερο. Χοντρό αυτό που λέω… Τα καλύτερα παιδιά πεθαίνουν νέα».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA