Μενού
  • Α-
  • Α+

Για τη σεξουαλική παρενόχληση που βίωσε στα πρώτα της βήματα στην υποκριτική σε ηλικία 22 ετών μίλησε η Παναγιώτα Βλαντή την Πέμπτη (25/11), καλεσμένη στην εκπομπή «Στούντιο 4» της ΕΡΤ με τους Νάνσυ Ζαμπέτογλου και Θανάση Αναγνωστόπουλο.  

Διαβάστε ακόμη: Παύλος Χαϊκάλης σε Σκορδά - Λιάγκα: «Τι να κάνω; Να πεθάνω; Δε θα τους κάνω τη χάρη»

Μάλιστα, αποκάλυψε πως όλα αυτά τα χρόνια που μεσολάβησαν, από τους δικούς της ανθρώπους, μόνο η μητέρα της ήξερε τι είχε συμβεί αφού της το είχε εκμυστηρευτεί.  

«Μίλησα αμέσως μετά την Τζένη Μπότση και την Αγγελική Λάμπρη. Δεν ήταν καθόλου εύκολο γιατί έπρεπε πρώτα να το συζητήσω με την οικογένειά μου που δεν το ήξερε. Μεταξύ μας στη δουλειά το συζητάγαμε. Μόνο στη μαμά μου το είχα πει όταν συνέβη, ο μπαμπάς μου δεν το ήξερε. Ήμουν 22 χρονών, μόλις είχα βγει στην δουλειά. Είναι πάρα πολύ δύσκολο, για αυτό θύμωνα και στεναχωριόμουν που έλεγαν "γιατί τώρα;". Γιατί τώρα είναι η ώρα, τώρα πατάω στα πόδια μου. Γι’ αυτό λέω και σε γυναίκες και σε άντρες "Μίλα"». 

Παραδέχτηκε ότι σκέφτηκε τότε να σταματήσει, αλλά αποφάσισε ότι δε θα το γενικεύσει εξαιτίας ενός ατόμου γιατί δεν είναι όλοι έτσι. Υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που έχουν πολύ φως.

«Με είχε σοκάρει, ήταν ένα σοκ! Πέρασα πολλά στάδια, αλλά είχα την τύχη να γνωρίσω γενναιόδωρους ανθρώπους στη δουλειά και αυτό με βοήθησε να προχωρήσω. Αλλιώς δεν ξέρω τι θα είχα κάνει».

Τέλος, ανέφερε πως είναι σημαντικό ο κόσμος να δίνει στους ανθρώπους τη θέση που τους αξίζει και να μην ξεχνούν τι έχει συμβεί:

«Κατήγγειλα το γεγονός στο ΣΕΗ, απλώς είναι παραγεγραμμένο, αλλά το ότι έχει παραγραφεί, δεν σημαίνει ότι δεν έχει γίνει. Έκτοτε, με τον συγκεκριμένο άνθρωπο νομίζω πως συναντηθήκαμε μόνο μια φορά, κοινωνικά, αλλά από απόσταση. Παροτρύνω τον κόσμο να μην ξεχάσει, να θυμάται ότι υπήρξαν αυτοί οι άνθρωποι γιατί μπορεί μετά από χρόνια να πούνε "το σβήνω το παρελθόν και ξαναβγαίνω". Εκεί εγώ λέω να μην ξεχνάμε και να τους δίνουμε τη θέση που τους αξίζει».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA