Μενού
  • Α-
  • Α+

«Ο Βλάσσης Μπονάτσος ήταν ερωτεύσιμος, ήταν ένα πράγμα πολύ περίεργο. Εβγαζε αθωότητα και μια ευθύτητα. Δεν ήταν κουτοπόνηρος», ανέφερε, μεταξύ άλλων, στη συνέντευξη που έδωσε η Μάρθα Κουτουμάνου σε μια σπάνια εξομολόγησή της στο IDOLS με τον Σάκη Ρουβά.

Διαβάστε ακόμη: Βλάσσης Μπονάτσος: Οι «Απαράδεκτοι»... επανενώθηκαν και συγκίνησαν μιλώντας για το φιλαράκι τους

Η Μάρθα Κουτουμάνου, 17 χρόνια μετά τον θάνατο του Βλάσση Μπονάτσου, ανέφερε: «Θυμάμαι ότι το ΄82 είχα πάει και τον είχα δει στο θέατρο που έπαιζε την Εβίτα. Τότε έπαιζε με την Αλίκη Βουγιουκλάκη, ήμουν μικρή εγώ. Έχουμε 18 χρόνια διαφορά», είπε η ίδια.

Το καλοκαίρι του 1995, η φιλία με τον Βλάσση Μπονάτσο έγινε φλογερός έρωτας. «Ήταν ένα μεγάλο τραπέζι με διάφορους και είναι και ο Βλάσσης. Και εκεί ξαναφεύγω, πάω σε ένα άλλο μαγαζί και τυχαίνει και είναι στο διπλανό τραπέζι. Κι εκεί τελείωσε. Αρχίσαμε να μιλάμε, πήγαμε σε after… Μου είπε ότι θα ξαναγυρίσει, έφυγε για μία δουλειά. Ξαναγύρισε και μου είπε ότι θέλει να πάω να μείνω μαζί του. Από τότε δεν ξαναχωρίσαμε ποτέ», εξομολογήθηκε η Μάρθα Κουτουμάνου.

Πώς, όμως, ο Βλάσσης Μπονάτσος έκανε πρόταση γάμου στην Μάρθα Κουτουμάνου; «Η Αλίκη Βουγιουκλάκη ήταν αυτή που φαγώθηκε να παντρευτούμε. Η Αλίκη τον πίεζε τον Βλάσση. "Θα την παντρευτείς χριστιανέ μου;" του έλεγε. Είχε πει σε συνέντευξή του πως ήταν μαζί μου, γιατί είμαι η μοναδική Ελληνίδα που δεν ζήλευε. Αν ήμουν καμία με παθολογική ζήλεια, πώς θα μπορούσε μετά να δουλεύει ο Βλάσσης, να βλέπει καθημερινά τόσο κόσμο;», αποκάλυψε η Μάρθα Κουτουμάνου. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA