Μενού
  • Α-
  • Α+

Η Δέσποινα Βανδή και ο Βασίλης Μπισμπίκης είναι μαζί και πλέον κάνουν κοινές εμφανίσεις. Αυτή τη φορά, η Δέσποινα Βανδή και ο Βασίλης Μπισμπίκης πήγαν στο νυχτερινό κέντρο, όπου τραγουδούν ο Γιώργος Τσαλίκης και ο Μανώλης Κονταρός.

Διαβάστε ακόμη: Just The Two Of Us: Αποχώρησε οικειοθελώς η Μαρίνα Πατούλη μετά την κριτική της Δέσποινας Βανδή στον Θάνο Πετρέλη

Μάλιστα, οι τραγουδιστές κάλεσαν τη Δέσποινα Βανδή στη σκηνή, για να τραγουδήσει. Δέσποινα Βανδή και Βασίλης Μπισμπίκης δεν έχουν κρύψει την αγάπη τους για την Κρήτη, την οποία επισκέπτονται συχνά. Και οι δύο, επίσης, έχουν στενή φιλία με τον Μανώλη Κονταρό, με τον οποίο πόζαραν στο καμαρίνι με εκείνον να δημοσιεύει την κοινή τους φωτογραφία στα social media.  

Η πρώτη επίσημη έξοδος για τη Δέσποινα Βανδή και τον Βασίλη Μπισμπίκη ήρθε όταν οι δυο τους πήγαν στη στοά του ιστορικού κτιρίου «Μέγαρο Εβδομης Τέχνης» στο κέντρο της Αθήνας για να δώσουν το «παρών» στα εγκαίνια της Ανωτέρας Δραματικής Σχολής «Τεχνών Εκατό» και στα εγκαίνια του Λάκη Λαζόπουλου. Ούτε τώρα αλλά ούτε και τώρα η κοινή τους εμφάνιση πέρασε απαρατήρητη αλλά πλέον Βανδή και Μπισμπίκης αδιαφορούν για τα φλας των φωτογράφων, καθώς, πλέον, δεν θέλουν να κρύψουν τη σχέση τους. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA