Μενού
  • Α-
  • Α+

Η Κατερίνα Βρανά είναι μια γυναίκα που μιλά για την αναπηρία και πολλές φορές κάνει και αστεία. «Η σωστή λέξη για να περιγράψει την κατάστασή μου είναι “ανάπηρος”», λέει η ίδια εξηγώντας τι είναι και τι όχι πολιτικά ορθό στην Ελλάδα.

Διαβάστε ακόμη: Γιώργος Χριστοδουλίδης: Έφυγε νικημένος από την ALS που εμφανίζεται συχνότερα στους άνδρες

Η Κατερίνα Βρανά αυτή τη φορά μίλησε στην εκπομπή DOT, περιγράφοντας όλα όσα γίνονται στις πρόβες της παράστασης «Η Πιο Φάλτσα Σοπράνο που Πέρασε απ’ τη Γη». Μίλησε επίσης για τους πρώην συντρόφους της, αλλά και αυτό που την οδήγησε λίγο πριν τον θάνατο το 2016. Η Κατερίνα Βρανά αναφέρθηκε και στους λόγους που την οδήγησαν στον εμβολιασμό κατά του κορονοϊού, παρά το γεγονός ότι οι μισοί γιατροί τής το απαγόρευαν. Η Κατερίνα Βρανά μίλησε και για τη συνεργασία της με τον Γιώργο Καπουτζίδη. «Το ότι σκέφτηκε “θα πω στη Βρανά να κάνει τη φάλτσα σοπράνο» είναι ιδιοφυές, λέει η ίδια.

Κατερίνα Βρανά: Ενιωσα ότι έκανα γιόγκα και όχι ότι πήγα να πεθάνω

«Πλέον έχω μεγαλύτερη αίσθηση πνευματικότητας. Δεν πιστεύω σε έναν Θεό αλλά όταν ξύπνησα από το κώμα κατάλαβα ότι είμαι μέρος ενός μεγαλύτερου πράγματος το οποίο είναι γεμάτο αγάπη... Είχα ήδη αυτοάνοσο στο έντερο και αγνόησα κάθε σημάδι. Δεν είχα πάει να το κοιτάξω. Το 2016 δεν έκατσα πάνω από δύο εβδομάδες. Έλεγα λίγο ακόμα, δεν πειράζει που έκανα έμετο κάθε δύο μέρες».

«Όταν συνήλθα από το κώμα, μου έλεγαν δεν μπορείς να μιλήσεις; Ήταν όλο τόσο σουρεάλ… Δεν ένιωσα ότι πήγα να πεθάνω αλλά ότι έκανα γιόγκα» συμπλήρωσε η Κατερίνα Βρανά

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA