Μενού
  • Α-
  • Α+

Πάνω από 10 χρόνια έχει να μιλήσει η τραγουδίστρια Άρτεμις Αλεξανδράτου με την αδερφή της Τζούλια, όπως αποκάλυψε σε συνέντευξη που παραχώρησε στο Happy Day. «Δεν έχουμε σχέσεις. Έχω να μιλήσω από το 2010. Δεν έχουμε επαφές και είναι καλύτερα έτσι. Δεν μου λείπει. Η Τζούλια είναι ένα ιδιαίτερο παίδι, έχει κάνει τις επιλογές της και ο καθένας κάνει τη ζωή του», δήλωσε χαρακτηριστικά και συνέχισε:

«Είμαστε διαφορετικές και ποτέ δεν είχαμε πολλά κοινά σημεία. Το μόνο κοινό είναι ότι έχουμε τους ίδιους γονείς. Δεν είχαμε ποτέ το δέσιμο. Όταν ένας άνθρωπος είναι ενήλικας δεν μπορούν να επέμβουν οι γονείς σε πολλά πράγματα και ειδικά όταν το παιδί δεν ακούει. Δεν έχω καμία πληγή μέσα μου για ό,τι έκανε η Τζούλια».

Η Τζούλια Αλεξανδράτου - άλλοτε super model - είχε κάνει ένα σύντομο πέρασμα από τη βιομηχανία του πορνό, πριν εγκαταλείψει την Ελλάδα για να εγκατασταθεί στη Μεγάλη Βρετανία. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA