Μενού
  • Α-
  • Α+

Καλεσμένη ήταν η αγαπημένη σταρ της χρυσής εποχής του ελληνικού κινηματογράφου, Μαίρη Χρονοπούλου στην εκπομπή «Τετ-α-Τετ» με τον Τάσο Τρύφωνος που προβάλλεται από τον Alpha Κύπρου. Η ίδια έχει πει πως διανύει μία από τις πιο ευτυχισμένες περιόδους της ζωής και εξήγησε το γιατί.

Διαβάστε ακόμη: Μαίρη Χρονοπούλου: Σε ποια τηλεοπτική σειρά είναι πιθανό να τη δούμε

«Μέχρι πέρυσι ήμουν σχεδόν παράλυτη, δεν μπορούσα να περπατήσω. Τώρα περπατάω, κινούμαι, βγαίνω. θα δουλέψω στο θέατρο πιθανόν, έχω να κάνω τηλεόραση, πάρα πολλά εξώφυλλα, αλλά και προσωπικά αισθάνομαι τέλεια», ανέφερε. Η Μαίρη Χρονοπούλου επίσης δεν έκρυψε πως πέρασε «μια 20ετία φρίκης μετά το τροχαίο ατύχημα που είχε το 1999

«Φρικτοί πόνοι, εγχειρήσεις. Εγώ ήμουν με μια τζιπάρα και η άλλη οδηγός με ένα μικρό αμαξάκι. Με τουμπάρισε και έσπασα στα δύο». Δυστυχώς, αυτή δεν ήταν η μόνη περιπέτεια με την υγεία της. «Έσκυψα να δω πάνω από ένα κερί να δω αν την Ημέρα της Γης είχαν σβήσει τα φώτα και άρπαξε φωτιά η μπλούζα, πήρε μια φλόγα και με έκαψε ολόκληρη. Υπέστη 11 τραυματικές εγχειρήσεις. Τέτοιοι φρικτοί πόνοι, να θέλεις να πεθάνεις και να μην πεθαίνεις».

Έφτασε κοντά στο θάνατο πέντε - έξι φορές, αλλά τον ξεγέλασε, όπως είπε χαρακτηριστικά η αγαπημένη ηθοποιός: «Έφτιαχνα το ισχίο μου που είχε σπάσει από τη σύγκρουση και ναρκωμένη, έπαθα ανακοπή, ήμουν κάμποσες μέρες κλινικά νεκρή στην εντατική».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA