Μενού
  • Α-
  • Α+

Ο 34χρονος ηθοποιός Elliot Page ανέβασε στο προφίλ του στο Instagram μια selfie όπου φοράει μόνο μια μαύρη φόρμα και μια αλυσίδα στο λαιμό, είναι χωρίς μπλούζα δείχνοντας τους καλογυμνασμένους κοιλιακούς του και προκαλώντας κύμα ενθουσιασμού στους followers του. 

Διαβάστε ακόμη: Megan Fox: Η βόλτα της στην Αθήνα με τον Machine Gun Kelly

«Ωραία, λοιπόν, το νέο μου κινητό λειτουργεί», έγραψε ο Elliot Page, ο οποίος τον περασμένο Δεκέμβριο είχε μιλήσει ανοιχτά μέσω Instagram για πρώτη φορά για την αλλαγή φύλου στην οποία υποβλήθηκε. 

Σε συνέντευξή του στο περιοδικό Time το Μάρτιο του 2021 είχε πει πως ένιωθε αγόρι από πολύ μικρή ηλικία, ενώ είχε εξηγήσει πως η μαστεκτομή που έκανε, τον ανέβασε πολύ ψυχολογικά. 

https://www.instagram.com/p/CW02-kvlBuV/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Όταν τον Απρίλιο του 2021 έδωσε συνέντευξη στην  Όπρα Γουίνφρεϊ της εξομολογήθηκε πως οι μικρές στιγμές της καθημερινότητας είναι εκείνες, που κάνουν τη διαφορά στην απόφασή του: 

«Είναι όλα εκείνα τα μικρά πράγματα. Όταν βγαίνεις από το ντους και τυλίγεις την πετσέτα γύρω σου, και λες: "Εδώ είμαι τελικά" και δεν χρειάζεται πια να ζω καμία στιγμή μου σε πανικό».

Τόνισε δε πως η απόφασή του για την αλλαγή φύλου ήταν απελευθερωτική και του επέτρεψε να «νιώσει άνετα στο σώμα του ίσως για πρώτη φορά»:

«Όχι μόνο μου άλλαξε τη ζωή, αλλά πιστεύω ότι ήταν και σωτήριο και ισχύει για τόσους πολλούς ανθρώπους αυτό».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA