Μενού
  • Α-
  • Α+

Εξώδικο στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» που παρουσιάζει η Ζήνα Κουτσελίνη στο Star έστειλαν η μητέρα και η αδερφή του Γιώργου Καραϊβάζ, με αφορμή την εκπομπή της 18ης Νοεμβρίου και όσα δήλωσαν η παρουσιάστρια και ο πληρεξούσιος δικηγόρος της συζύγου του αδικοχαμένου δημοσιογράφου, Απόστολος Λύτρας.

Διαβάστε ακόμη: Γιώργος Καραϊβάζ: Η επιστολή - δώρο του γιου του ανήμερα των γενεθλίων του αδικοχαμένου δημοσιογράφου

Σύμφωνα με το εξώδικο που προβλήθηκε αναλυτικά κατά τη διάρκεια της εκπομπής, η Ζήνα Κουτσελίνη και ο δικηγόρος Απόστολος Λύτρας ισχυρίστηκαν ότι η μητέρα και η αδερφή του Γιώργου Καραϊβάζ «υποκινήθηκαν» από τη Ρόη Παυλέα και τον Σπύρο Χαριτάτο για επικοινωνιακούς λόγους, προκειμένου να αναλάβει η κ. Ρόη Παυλέα την υπεράσπιση της κατηγορίας».

Μάλιστα, αναφέρεται ότι η Ζήνα Κουτσελίνη και ο Απόστολος Λύτρας χρησιμοποίησαν απαξιωτικούς χαρακτηρισμούς για τις δύο γυναίκες, λέγοντας πως είναι «γυναίκες από το χωριό και δεν έχουν επαρκή νοημοσύνη για να επιλέξουν νομικό συμπαραστάτη».

Επιπλέον, σύμφωνα με το εξώδικο, η παρουσιάστρια είχε ξεσπάσει κατά του πρώην συνεργάτη της και ασκούμενου δικηγόρου, Σπύρου Χαριτάτου, λέγοντας πως χώρισε την οικογένεια Καραϊβάζ σε δύο στρατόπεδα. 

Από πλευράς της η Ζήνα Κουτσελίνη θέλησε να απαντήσει στη χρόνια φιλία Γιώργου Καραϊβάζ και Σπύρου Χαριτάτου για την οποία γίνεται λόγος στο εξώδικο, λέγοντας χαρακτηριστικά: 

«Η σύζυγος και ο γιος του Γιώργου Καραϊβάζ διαψεύδουν ότι ο Γιώργος και ο Σπύρος Χαριτάτος υπήρξαν για χρόνια φίλοι. Αν μπορεί ο Σπύρος Χαριτάτος ας αποδείξει ότι βγήκαν μία φορά έξω για καφέ. Τα λέω αυτολεξεί, όπως είπαμε αυτολεξεί και όσα μας έστειλαν εδώ».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA