Μενού
  • Α-
  • Α+

Δέσποινα Βανδή και Βασίλης Μπισμπίκης είναι μαζί, είναι ερωτευμένοι και δεν το κρύβουν. Το πρώτο διάστημα της σχέσης τους δεν ήθελαν να δείξουν ότι είναι μαζί αλλά τώρα είναι ευτυχισμένοι, περνούν καλά και αδιαφορούν για τα φλας των φωτογράφων. Η Δέσποινα Βανδή και ο Βασίλης Μπισμπίκης πήγαν το Σάββατο στο νυχτερινό κέντρο που εμφανίζονται οι Γιώργος Τσαλίκης και ο Μανώλης Κονταρός

Διαβάστε ακόμη: Δέσποινα Βανδή - Βασίλης Μπισμπίκης: Ποιο τραγούδι του αφιέρωσε από τη σκηνή

Για την κοινή έξοδο της Δέσποινας Βανδή με τον Βασίλη Μπισμπίκη μίλησε στην εκπομπή «Πρωινό» ο Γιώργος Τσαλίκης. «Χαρήκαμε πολύ που τους είδαμε. Είναι ένα ζευγάρι χάρμα οφθαλμών. Αυτό θέλω να πω μόνο. Πολύ χαρούμενοι, περάσαμε καταπληκτικά. Ήταν άνετοι, κάναμε πλάκα και ο Μανώλης και εγώ περάσαμε πολύ ωραία», είπε αρχικά ο Γιώργος Τσαλίκης.

Μάλιστα, συμπλήρωσε: «Είναι σαν δύο παιδιά -αλήθεια παιδιά- ερωτευμένα. Είναι υπέροχοι». Και φυσικά όσοι ήταν εκεί μπορούσαν να καταλάβουν το πόσο ερωτευμένοι είναι οι δυο τους. Αλλωστε, η Δέσποινα Βανδή εμφανίστηκε στην πίστα και του τραγούδησε το δικό της τραγούδι «Στην αυλή του παραδείσου». Εκείνος την ίδια στιγμή ήταν όρθιος και την κοιτούσε, ξέροντας ότι του αφιερώνει. Μάλιστα, η τραγουδίστρια που πήγε στην Κύπρο για τις εμφανίσεις της σε νυχτερινό κέντρο δήλωσε στο «Πρωινό» ότι είναι καλά. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA