Μενού
  • Α-
  • Α+

Τα σκαλιά της εκκλησίας ετοιμάζεται να ανέβει το γνωστό μοντέλο, Δήμητρα Αλεξανδράκη. Ο γάμος της θα είναι «κλειστός» και «υπερπαραγωγή» αφού η Δήμητρα Αλεξανδράκη έχει πει κατά το παρελθόν ότι ο άντρας της είναι εκτός σόουμπιζ και θα ήθελε να παραμείνει… εκτός. Ωστόσο, το γνωστό μοντέλο θα πρέπει να βαπτιστεί πριν μπορέσει να παντρευτεί το σύντροφό της. 

Διαβάστε ακόμη: Δήμητρα Αλεξανδράκη: Ο Γιάννης Πουλόπουλος της ζήτησε δημόσια συγγνώμη

Να θυμίσουμε ότι η πρόταση γάμου είχε γίνει στα μέσα Ιουλίου με τη Δήμητρα Αλεξανδράκη να ανεβάζει τότε στο προφίλ της στο Instagram φωτογραφία με το μονόπετρο και να γράφει:

https://www.instagram.com/p/CRhCi8lteWy/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

«Ο άνδρας των ονείρων μουο καλύτερος φίλος μου… την ημέρα των 31 γενεθλίων μου, μου ζήτησε να τον παντρευτώ. Να μας ευλογήσει ο Θεός να δημιουργήσουμε την δική μας οικογένεια! Νιώθω τόσο ευλογημένη και ευτυχισμένη γιατί απλά είσαι εσύ μοναδικέ μου, αληθινά ένα σπάνιο, γνήσιο αρσενικό!».

Κουμπάρα θα είναι η πιο στενή της φίλη, με την οποία γνωρίζονται από μικρά παιδιά, αλλά έχουν ακόμα κάποια τεχνικά θέματα να λύσουν αφού είναι παλαιοημερολογίτισσα. 

Γι’ αυτό το λόγο «κατά πάσα πιθανότητα θα ξαναβαπτιστώ για τρίτη φορά επειδή οι δυο μας κουμπάροι και η δικιά μου και του άντρα μου είναι παλαιοημερολογίτες», δήλωσε η Δήμητρα Αλεξανδράκη.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA