Μενού
  • Α-
  • Α+

Ο Τάσος Χαλκιάς παραχώρησε μια απολαυστική συνέντευξη στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» του MEGA, μιλώντας για το σάλο που προκλήθηκε μετά την αποχώρηση του Άρη Σερβετάλη από τον «Ρινόκερο», τα μέτρα κατά του κορονοϊού, αλλά και το πρόβλημα υγείας που τον ταλαιπώρησε.

Διαβάστε ακόμη: Βίκυ Κάβουρα κατά Παντελή Καναράκη: Μωρό μου, τόσο μπορώ και άμα θες

«Ο καθένας έχει τις ευθύνες των πράξεων και των λόγων του. Αρκεί η απόφασή του αυτή να μην είναι πληγή για κάποιους άλλους ανθρώπους. Εκ των προτέρων, δεν έγινε αυτό γιατί έγινε αντικατάσταση στην παράσταση», σχολίασε αρχικά ο Τάσος Χαλκιάς. Σε ερώτηση για το αν θα συνεργαζόταν με κάποιον ανεμβολίαστο ήταν κατηγορηματικός. «Βεβαίως. Πάτε καλά; Εάν εμείς οι ίδιοι, που υποτίθεται είμαστε καλλιτέχνες κι έχουμε και μία ανοιχτόμυαλη κρίση, αν αυτή η κρίση ήταν περιορισμένη και έχουμε ως λύση τον ρατσισμό, ζητώ που καήκαμε».

Για το ελληνικό Metoo ο γνωστός ηθοποιός ανέφερε πως: ««Δεν έχω βιώσει καμία δυσάρεστη συμπεριφορά στο χώρο μου. Έχω συνεργαστεί με τα ιερά τέρατα του θεάτρου. Εκείνη την περίφημη δύσκολη εποχή τα ιερά τέρατα, που έστησαν το ελληνικό θέατρο με αυτοθυσία, δεν προέβησαν σε τέτοιου είδους άσχημες ενέργειες, τότε δεν ανέχομαι ότι αυτό μπορεί να γίνει σήμερα. Τότε είχαν πραγματικά εξουσία εκείνοι οι άνθρωποι. Σήμερα, μέσα από την τηλεόραση, ο καθένας μπορεί να γίνει θιασάρχης ανά πάσα ώρα και στιγμή. Είσαι βλάκας αν νομίζεις ότι έχεις εξουσία στο θέατρο. Από το παραμικρό σπρώξιμο μέχρι όλες αυτές τις παραβατικές συμπεριφορές».

Παράλληλα, έκανε λόγο για τις θρησκευτικές του πεποιθήσεις: «Έχω πει ότι ο Θεός των χριστιανών δεν είναι κάλος, για έναν απλό λόγο. Με όλο αυτό το χάος και όλο αυτό που συμβαίνει, δεν μπορεί να με πείσει ότι πρέπει να είμαι πιστός σε έναν Θεό που δεν φροντίζει τα παιδιά, τα οποία δεν χρωστάνε τίποτα και που πεθαίνουν από την πεινά. Θεωρώ ότι είναι ένας θεός - τιμωρός και όχι φιλεύσπλαχνος και ελεήμων . Πιστεύω στη φιλοσοφία του Βούδα και πουθενά αλλού, χωρίς να είμαι Βουδιστής».

Τέλος, ο Τάσος Χαλκιάς αναφέρθηκε και στο πρόβλημα υγείας που τον ταλαιπώρησε. «Δεν γνώριζα ότι είχα μία πάθηση στην σπονδυλική μου στήλη. Δεν μπορούσα να σηκωθώ και σε μία παράστασή μου ξάπλωσα από τον πόνο. Μετά όλη η στεναχώρια με το κλείσιμο της σχολής μου, επιδείνωσε την κατάσταση της υγείας μου κι έτσι το 2014 εμφανίστηκε και κάτι. Έκλεισα τη σχολή μου, γιατί τα παιδιά δεν μπορούσαν να πληρώνουν και εγώ δεν είχα χρηματοδότηση από αλλού. Βρέθηκα σε πολύ δύσκολη θέση. Όταν κάποιος γνωρίζει ότι έχεις ανάγκη την εργασία, δεν σε πληρώνει όσο σου αξίζει. Εγώ δεν έχω ιδιαίτερη διαπραγματευτική ικανότητα αυτή την εποχή».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA