Μενού
  • Α-
  • Α+

Η Βίκυ Κάβουρα αναφέρθηκε στη συνεργασία της με τον Παντελή Καναράκη, έκανε λόγο για οικονομικό εκβιασμό και υποστήριξε πως η ψυχολογία της δεν είναι καλή. Μάλιστα, όπως ανέφερε η ίδια, ο ηθοποιός της είπε: «Μωρό μου, τόσο μπορώ και άμα θες».  Το πρωί της Πέμπτης, στην εκπομπή Ποιος είναι πρωινιάτικα, προβλήθηκε η απάντηση του θεατρικού παραγωγού Διονύση Παναγιωτάκη.

Διαβάστε ακόμη: Βίκυ Κάβουρα κατά Παντελή Καναράκη: Μωρό μου, τόσο μπορώ και άμα θες

«Δεν απαντώ σε αοριστίες. Έχω μιλήσει με τον κύριο Καναράκη για να αναλάβουμε την παραγωγή του έργου του αλλά ακόμη επεξεργαζόμαστε την πρότασή του. Εγώ δεν έχω μιλήσει με την κυρία Κάβουρα και κανείς μας στην εταιρεία δεν μιλάει με τους όρους «μωρό μου» που ανέφερε», λέει ο κ. Παναγιωτάκης.

Βίκυ Κάβουρα: Όσα είπε για τον οικονομικό εκβιασμό

Η Βίκυ Κάβουρα εξήγησε πως δεν συνέβη κάτι μεταξύ εκείνης και του Παντελή Καναράκη, όμως περίμενε μία διαφορετική αντιμετώπιση από τον ίδιο και όχι την προσβλητική στάση που τήρησε. «Δεν έχει συμβεί κάτι μεταξύ μας, αλλά περίμενα μια διαφορετική αντιμετώπιση από τον ίδιο. Σε αυτό το χώρο δεν υπάρχει μόνο σεξουαλικός εκβιασμός και bullying, υπάρχει και ο οικονομικός εκβιασμός. Ξέρεις τι είναι να δουλεύεις δύο μήνες απλήρωτη και τελευταία στιγμή να σου λένε "αυτό και άμα σου αρέσει"; Είναι ξεκάθαρα προσβολή και απορώ γιατί πρέπει να συμβαίνει αυτό το πράγμα», δήλωσε.

Μάλιστα, όπως ανέφερε η ίδια, ο ηθοποιός της είπε: «Μωρό μου, τόσο μπορώ και άμα θες». «Το ποσό ήταν συμφωνημένο δύο μήνες πριν, όταν ξεκινήσαμε τις πρόβες και άλλαξε τώρα στο 1/4 του χαμηλού ποσού που παίρναμε ήδη. Επειδή αυτό που άκουσα ήταν “μωρό μου, τόσο μπορώ και άμα θες”, σοκαρίστηκα, γούρλωσα τα μάτια και έφυγα. Στήριξα πολύ τον Παντελή, αλλά δεν το πήρα πίσω. Κανονικά θα έπρεπε να μη μιλήσω και να μην το πω, αλλά πρέπει να σταματήσει αυτό κάποια στιγμή. Εγώ είμαι αποφασισμένη να το σταματήσω, βαρέθηκα κιόλας», σημείωσε και ξέσπασε για τις αμοιβές που λαμβάνουν πλέον οι ηθοποιοί: «για την ψυχούλα μας το κάνουμε, πολλά χρήματα δεν βγάζουμε στο θέατρο».

Τη δική του απάντηση στη Βίκυ Κάβουρα και τα όσα δήλωσε για εκείνον, έδωσε ο Παντελής Καναράκης μιλώντας στην Τίνα Μεσσαροπούλου και το Happy Day. Σύμφωνα με τη δημοσιογράφο, ο Παντελής Καναράκης ανέφερε ότι είναι δικαίωμα του καθενός να βγει και να υπερασπιστεί τον εαυτό του και είπε πως δε θα μπει στη διαδικασία να σχολιάσει τις δηλώσεις της Βίκυς Κάβουρα. Η Τίνα Μεσσαροπούλου είπε πως ο Παντελής Καναράκης δεν είναι ο παραγωγός της παράστασης.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA