Μενού
  • Α-
  • Α+

Η Έλενα Πασχαλίδου, την οποία γνωρίσαμε ως Γκρέκου πριν μερικά χρόνια, επέστρεψε στη μουσική και εμφανίστηκε το μεσημέρι της Πέμπτης (2/12) στην εκπομπή του Νίκου Μουτσινά, «Καλό Μεσημεράκι». Η τραγουδίστρια μίλησε για το νέο της ξεκίνημα στο τραγούδι, την αλλαγή του επιθέτου της, αλλά και τα μελλοντικά της σχέδια.

Διαβάστε ακόμη: Θέλξη: Το αποκαλυπτικό ατύχημα στην εκπομπή του Νίκου Μουτσινά

Όπως είπε, το Γκρέκου ήταν καλλιτεχνικό και αποφάσισε να επιστρέψει στον χώρο χρησιμοποιώντας το επίθετο της γιαγιάς της. «Ήταν καλλιτέχνης η γιαγιά. Το πήρα το γονίδιο. Αυτό σκέφτηκα, ήθελα να χρησιμοποιήσω το επίθετό της. Νομίζω ότι επειδή ξεκίνησα πολύ μικρή τη δουλειά και έχουν περάσει χρόνια, ήθελα να κάνω ένα restart. Και θέλω να τα αλλάξω όλα. Και το σπίτι και το αμάξι και άντρα έχω αλλάξει», σχολίασε η Έλενα Πασχαλίδου.

«Είμαι στο Frangelico με την Άντζελα Δημητρίου και τον Χρήστο Χολίδη και είμαστε μια τρελή ομάδα. Παράλληλα, ετοιμάζει ο Πάνος Κοκκινόπουλος μια σειρά, στην οποία θα συμμετάσχω», πρόσθεσε η τραγουδίστρια. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA