Μενού
  • Α-
  • Α+

Οργισμένη ήταν η αντίδραση του γνωστού ηθοποιού Πάνου Βλάχου όταν ρωτήθηκε από δημοσιογράφο για την υπόθεση του Αρη Σερβετάλη. Συγκεκριμένα, ο Πάνος Βλάχος «συνελήφθη» από τις κάμερες στην πρεμιέρα της παράστασης «Ο τυχαίος θάνατος ενός αναρχικού» του Ντάριο Φο σε σκηνοθεσία Γιάννη Κακλέα στο Θέατρο Γκλόρια. Εκεί όταν ρωτήθηκε για την αποχώρηση του Αρη Σερβετάλη από τον «Ρινόκερο» -σε σκηνοθεσία επίσης Γιάννη Κακλέα- ο ηθοποιός δεν μπόρεσε να κρύψει την αγανάκτησή του.

«Θέλω να μείνω μακριά από τον διχασμό, τον φόβο και το μαδομ@υνι που γίνεται. Θέλω να βρίσκω τι μπορεί να με κάνει να επικοινωνήσω με τους ανθρώπους και όχι να απομακρυνθώ» είπε. Και πρόσθεσε: «Πιστεύω ότι επιτελείται ένα έγκλημα από τους έχοντες το μαρκούτσι και τις εκπομπές αυτό το διάστημα. Γιατί προσπαθείτε να ρίξετε και άλλο φόβο και υπάρχει μια μέγγενη φανατισμού και μάχης στην οποία εσείς ρίχνετε λάδι στη φωτιά και γουστάρετε πάρα πολύ. Εμένα δεν μου αρέσει καθόλου αυτό. Έχω πολύ συγκεκριμένη άποψη για τις ιδέες, τον Θεό, την ελευθερία, τον κορονοϊό και την επιστήμη και την εκφράζω δυνατά. Αλλά να μπω σε αυτή την χυδαία διαδικασία που βάζετε τους ανθρώπους της Τέχνης να παίξουν ριάλιτι, ενώ δεν πληρώνονται από ριάλιτι, δεν θα μπω».

Αυτή η απάντηση όμως του Πάνου Βλάχου προκάλεσε την έντονη αντίδραση του Γιώργου Λιάγκα, ο οποίος σχολίασε: «Δεν είναι διχασμός, ούτε ριάλιτι. Είναι η ζωή μας. Δεν είναι διχασμός το να βγεις να πεις το σωστό σε ανθρώπους που είναι πλανημένοι. Οφείλεις να το πεις για να σωθείς εσύ και τα παιδιά σου. Εδώ δεν είναι η θυσία του Αβραάμ. Δεν θυσιάζομαι εγώ, τα παιδιά μου, οι συγγενείς μου, που προσπαθώ να τους πω ότι πρέπει να εμβολιαστούν, και οι άλλοι να το παίζουνε μάγκες και να πάνε με τα κατοστάρικα, αυτοί που έχουν λεφτά, για να αγοράσουνε πλαστά πιστοποιητικά. Εδώ δεν είναι κοινωνία δύο ταχυτήτων, δεν είμαστε οι έξυπνοι και οι ηλίθιοι, δεν είμαστε οι έξυπνοι και τα πειραματόζωα».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA