Μενού
  • Α-
  • Α+

Με μια αιχμηρή ανάρτηση στο προφίλ του στο Facebook σχολίασε ο γνωστός τραγουδοποιός, Γιάννης Αγγελάκας, την «εισβολή» της Σάσας Σταμάτη στη θεατρική παράσταση του Χριστόφορου Ζαραλίκου στο θέατρο «Τζένη Καρέζη».

Διαβάστε ακόμη: Σάσα Σταμάτη: Η «εισβολή» στον Χριστόφορο Ζαραλίκο για τη Μάνδρα και το «άδειασμα» στο Διαδίκτυο 

https://www.facebook.com/plugins/post.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Fgiannisaggelakasofficial%2Fposts%2F463735668447130&show_text=true&width=500

«Οι τηλεοπτικές καρακάξες - υπαλληλάκια της οικονομικής εξουσίας της χώρας μας εναντίον της ελεύθερης τέχνης; Ενδιαφέρον ακούγεται. Είναι ο μοναδικός, ίσως, πόλεμος όπου η οικονομική ισχύς και η τηλεοπτική προπαγάνδα το μόνο που μπορούν να καταφέρουν είναι να δυναμώσουν τον εχθρό τους. Αυτοπανωλεθρία λέγεται αυτό. Καλύτερα να επιστρέψουν στα ασφαλή τηλεοπτικά τους στούντιο να συνεχίσουν την αγαπημένη τους υπνοβασία», έγραψε ο Γιάννης Αγγελάκας.

Την οργή τους μέσω Facebook δεν έκρυψαν τις προηγούμενες ημέρες τόσο η τραγουδίστρια Τάνια Τσανακλίδου όσο και η ηθοποιός Κλέλια Ρένεση.

Μεταξύ άλλων η Τάνια Τσανακλίδου έγραψε «ένα τηλεσκουπίδι, μπήκε λέει, με μπράβους σε παράσταση και την διέκοψε», ενώ η Κλέλια Ρένεση «οι παρεμβάσεις και οι τραμπουκισμοί γίνονται στην αρένα του μποξ και εκεί έχει πλάκα. Στο θέατρο βγάζεις τον σκασμό».

Η «εισβολή» στο θέατρο «Τζένη Καρέζη» δεν έμεινε ασχολίαστη ούτε από τους χρήστες του Twitter, οι οποίοι κατακεραύνωσαν με τη σειρά τους και εκείνοι τη Σάσα Σταμάτη, ενώ δεν έλειψαν και τα καυστικά tweets, όπως «Το Δελφινάριο έψαχνε και μπήκε αλλού».

Πάντως, με ανάρτησή της στο προφίλ της στο Instagram η Σάσα Σταμάτη δικαιολογήθηκε για τη συμπεριφορά της στο θέατρο «Τζένη Καρέζη» γράφοντας χαρακτηριστικά:

«Ο λόγος που εχθές το βράδυ δεν συγκρατήθηκα και αντέδρασα τόσο έντονα ήταν γιατί ένιωσα στο όνομα της σάτιρας και της πλάκας να προσβάλλονται οι Αρβανίτες και Μανδραίοι, βλέποντας μάλιστα την ίδια στιγμή να προβάλλονται σε video wall εικόνες από την καταστροφική πλημμύρα που συνεχίζει να μας πονάει τόσα χρόνια μετά».

Χαρακτήρισε «γελοίο να λένε ότι κυκλοφορώ με μπράβους», διευκρινίζοντας πως ήταν μαζί με φίλους της. Τόνισε πως «μου αρέσει η κανονική και όχι η επιλεκτική και κατευθυνόμενη σάτιρα» που «εξυπηρετεί συγκεκριμένες επιδιώξεις βασιζόμενη σε καραμπινάτες ψευτιές».

Κατέληξε δε πως «θα μου επιτρέψετε να είμαι λίγο παραπάνω... μυγιάγγιχτη, για όσους ήταν εκεί βοηθώντας με πράξεις και χωρίς μεγάλα και ψεύτικα λόγια. Όποιος κατάλαβε, κατάλαβε».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA