Μενού
  • Α-
  • Α+

Καλεσμένη στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου στον Alpha βρέθηκε το πρωί της Δευτέρας (6/12) η Άννα Μαρία Λογοθέτη. Το κορίτσι που έμαθε όλη η Ελλάδα τη δεκαετία του 1990 μέσα από το σόου «3, 2, 1, ΑΝΤ1», σήμερα δεν έχει καμία σχέση με εκείνη την εικόνα. Άφησε πίσω της το ξανθό μαλλί, έφυγε από τον χώρο της showbiz και πλέον εργάζεται σε κατάστημα με ρούχα στην Κηφισιά, ωστόσο παραμένει αρκετά όμορφη.

Διαβάστε ακόμη: Γιάννης Βασιλείου: «Ιδιοκτήτης νυχτερινού κέντρου βίαζε κοπέλα στα καμαρίνια»

Στη «Super Κατερίνα» μίλησε για τον λόγο που εγκατέλειψε τη showbiz, της σχέση της με τη μητέρα της, τα χρήματα που έβγαλε στο παρελθόν, αλλά και τη σεξουαλική παρενόχληση που δέχθηκε από πολύ μεγάλο ηθοποιό. 

«Τα χρήματα που έβγαλα τότε δεν τα κράτησα, τα κράταγε η μητέρα. Τα είδα ποτέ τα λεφτά που έβγαλα; Όταν έφτασε η ώρα για να παντρευτώ και ρώτησα «Μαμά τι κομπόδεμα έχω κάνει τόσα χρόνια;», μου λέει «Αγάπη μου τα έφαγες». Με τη μαμά μου δεν έχω επαφή από το 2016 που πέθανε ο πατέρας μου. Η σχέση μας είχε γίνει πολύ τοξική», αποκάλυψε η Άννα Μαρία Λογοθέτη. 

Για τη σεξουαλική παρενόχληση που δέχθηκε, ανέφερε ότι «ήταν ένας πολύ μεγάλος ηθοποιός, ο οποίος δεν ζει και δεν θέλω να πω το όνομά του και πηγαίναμε σπίτι του και κάναμε πρόβες. Την τρίτη φορά που πήγα, μου την έπεσε στεγνά από το πουθενά. Δεν μου είχε έρθει καν στο μυαλό ότι μπορούσε να συμβεί κάτι τέτοιο. Κλείδωσε την πόρτα και με το που τον βλέπω να έρχεται κατά πάνω μου φεύγω, κλοτσάω το τζάμι της πόρτας και φτάνω στην εξωτερική πόρτα που είχε πάλι κλειδί από πίσω, ανοίγω και φεύγω».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA