Μενού
  • Α-
  • Α+

Νέες καταγγελίες για τον Πέτρο Φιλιππίδη έρχονται αυτή τη φορά από την Εύα Κουμαριανού. Συγκεκριμένα την Τρίτη 7 Δεκεμβρίου, η τρανς ηθοποιός και χορεύτρια παραχώρησε συνέντευξη στη «Super Κατερίνα» και αποκάλυψε ένα περιστατικό με τον Πέτρο Φιλιππίδη και μία ηθοποιό, την οποία δεν θέλησε να κατονομάσει: «Εγώ έπεσα από τα σύννεφα για τον Λιγνάδη. Δεν το πίστευα! Για τον Φιλιππίδη είχα ακούσει διάφορα. Είχα ακούσει ότι ήταν απότομος. Θυμάμαι μία ηθοποιός, πάρα πολύ καλή και έχει παίξει στην τηλεόραση με επιτυχία, της είχε προτείνει να παίξει σε ένα σίριαλ μαζί του. Πήγε να τον συναντήσει, έκλεισε την πόρτα, έβγαλε το παντελόνι του, κατέβασε το σώβρακο και της έδειχνε... Και του λέει "τι είναι αυτά τα πράγματα;”, της απάντησε "έλα μωρέ, μεταξύ μας είμαστε". Του έδωσε ένα χαστούκι και σηκώθηκε και έφυγε».

Διαβάστε ακόμη: Δήμητρα Κατσαφάδου: Γιατί με αποκλήρωσαν οι γονείς μου - «Ζούσα ολομόναχη στο Μενίδι»

Έπειτα, η Εύα Κουμαριανού εξομολογήθηκε πως έχει να μιλήσει με τη μητέρα της εδώ και 50 ολόκληρα χρόνια, ενώ τώρα αντιμετωπίζει προβλήματα υγείας: «Με τη μαμά μου είχα να μιλήσω 50 χρόνια. Επιχείρησα να έρθω σε επαφή, αλλά αυτή με αρνήθηκε. Μου είπε πως δεν είναι αυτή η μαμά μου. Πριν λίγους μήνες έμαθα πως είναι στα τελευταία της, είχε πάθει άνοια και ένας ξάδελφός μου, που μιλήσαμε, μου είπε ότι κάποια στιγμή είπε: "Φέρτε μου το παιδί μου να του φιλήσω τα χέρια γιατί το έχω πικράνει"».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA