Μενού
  • Α-
  • Α+

Για την αποχώρησή του από την παράσταση «Σκρουτζ the Musical» μίλησε ο νεαρός ηθοποιός, Γιάννης Χατζηγεωργίου, ύστερα από την έντονη ενόχληση που εξέφρασε ο πρωταγωνιστής της παράστασης, Σπύρος Μπιμπίλας στην εκπομπή «Το Πρωινό».

Διαβάστε ακόμη: Μυριέλλα Κουρεντή - Γιάννης Χατζηγεωργίου: Η σκληρή τοποθέτηση του Σπύρου Μπιμπίλα για τις αποχωρήσεις τους

Ο Γιάννης Χατζηγεωργίου ξεκαθάρισε στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» πως είχε ενημερώσει εγκαίρως την παραγωγή, ώστε να βρεθεί αντικαταστάτης:  

«Δεν μπορώ να είμαι χρονικά στην παράσταση. Με πονάει πάρα πολύ και θα το ήθελα πολύ. Ανακοίνωσα εγκαίρως για την αντικατάστασή μου. Είναι η πρώτη φορά που μου συμβαίνει να ακυρώσω τελευταία στιγμή. Το γνώριζαν 20 μέρες πριν από την πρεμιέρα».

Μάλιστα, ο σκηνοθέτης του «Σκρουτζ, the Musical», Αναστάσιος Δεληγιάννης, επιβεβαίωσε ότι είχε ενημερωθεί εγκαίρως:

«Γνωρίζαμε ότι θα έφευγε αρχές Ιανουαρίου, μετά άλλαξε αυτό. Θα τον αντικαταστήσουν δύο άτομα. Το ένα άτομο το έχουμε κλείσει. Πρόκειται για τον Βασίλη Παπαστάθη».

Τώρα όσον αφορά το Survivor που φέρεται να είναι η «πέτρα του σκανδάλου» και ο λόγος αποχώρησής του από το «Σκρουτζ, the Musical», ο Γιάννης Χατζηγεωργίου ούτε αρνήθηκε ούτε επιβεβαίωσε την είδηση.

Βέβαια, άφησε σαφώς ανοικτό το ενδεχόμενο να και μίλησε πλαγίως για το ριάλιτι του ΣΚΑΪ, αλλά και την προσωπική του ζωή λέγοντας πως είναι ελεύθερος:  

«Δεν ξέρω αν θα κάνω Χριστούγεννα στον Άγιο Δομίνικο. Είμαι ελεύθερος αυτήν την περίοδο. Πάντα ήμουν αυθόρμητος και δεν με φοβίζει το τι θα βγει προς τα έξω».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA