Μενού
  • Α-
  • Α+

Προφυλακισμένοι στις φυλακές της Τρίπολης είναι αυτή την περίοδο ο Πέτρος Φιλιππίδης και ο Δημήτρης Λιγνάδης και η εκπομπή του ANT1 «Το Πρωινό» έδειξε πλάνα από τους θαλάμους όπου κρατούνται όλο αυτό το χρονικό διάστημα εν αναμονή της έναρξης της δίκης τους. 

Διαβάστε ακόμη: Εύα Κουμαριανού: «Ο Φιλιππίδης κατέβασε το εσώρουχό του μπροστά σε γνωστή ηθοποιό, του έριξε χαστούκι κι έφυγε»

Σύμφωνα με την εκπομπή «Το Πρωινό», για τον ηθοποιό - σκηνοθέτη, Πέτρο Φιλιππίδη, που έχει «κλείσει 133 μέρες παραμονής στις φυλακές, οι μέρες περνάνε δύσκολα και δεν κάνει παρέα με πολλούς, ενώ περιμένει την έναρξη της δίκης του».

Ο Πέτρος Φιλιππίδης έχει παραπεμφθεί σε δίκη για τρία κακουργήματα, σύμφωνα με το βούλευμα του αρμόδιου δικαστικού συμβουλίου και σύμφωνα με τις καταγγελίες που έγιναν σε βάρος του, ο ηθοποιός κατηγορείται για βιασμό που τελέσθηκε το 2008 και δύο απόπειρες βιασμού τελεσθείσες το 2010 και το 2014.

Από την άλλη, ο Δημήτρης Λιγνάδης, ο οποίος βρίσκεται στις φυλακές της Τρίπολης από το Φεβρουάριο, «έχει κλείσει 279 μέρες παραμονής εκεί, έχει εγκλιματιστεί πλήρως και δέχεται επισκέψεις από τον αδερφό του», σύμφωνα με την εκπομπή «Το Πρωινό».

Με ομόφωνο βούλευμά του το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών έστειλε τον Λιγνάδη στο εδώλιο του ΜΟΔ της Αθήνας κατηγορούμενο για 4 βιασμούς και διατήρησε την κράτησή του στη φυλακή.

Οι δικαστές υιοθέτησαν την παραπεμπτική πρόταση της εισαγγελέως, η οποία είχε απορρίψει όλους τους ισχυρισμούς του ηθοποιού - σκηνοθέτη Δημήτρη Λιγνάδη, που αρνείται τις κατηγορίες που του αποδίδονται και μιλά για σκευωρία σε βάρος του. Σύμφωνα με το κατηγορητήριο ο Δημήτρης Λιγνάδης παραπέμπεται σε δίκη για τον βιασμό 4 ανήλικων ή νεαρών ανδρών.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA