Μενού
  • Α-
  • Α+

Στις σχέσεις της αλλά και στη νύχτα που δεν θα ξεχάσει ποτέ αναφέρθηκε η Μαρία Μπακοδήμου. Η κριτής του Just The Two Of Us αποκάλυψε πως παρά το γεγονός ότι φαίνεται δυναμική γυναίκα, είναι πολύ εύκολο θύμα για χειρισμό και έχει περάσει από δύο τέτοιες σχέσεις, με αποτέλεσμα να χάσει ένα «μέρος της δύναμής» της.

Διαβάστε ακόμη: Μάρα Μεϊμαρίδη - Δεν αλλάζει στάση: «Εγώ έτσι μιλάω - Σαν τη Χούντα τα social media» 

«Ήμουν πολύ εύκολο θύμα για χειρισμό. Μπορεί να φαίνομαι δυναμική, αλλά είχα δύο χειριστικές σχέσεις στη ζωή μου. Ο χειριστικός σύντροφος προσπαθεί να σε κάνει να χάσεις τη δύναμή σου. Αν είναι δίπλα σου και σου λέει συνέχεια "δεν χειρίζεσαι σωστά τα πράγματα", προσπαθώντας να σε μειώσει, αλλά ταυτόχρονα σου εκδηλώνει την αγάπη μου, ώστε να σε κάνει να σκέφτεσαι "μωρέ, για καλό μου τα λέει", τσιμπάς το δόλωμα και αφήνεις να σε χειρίζεται. Κάποια στιγμή το αντιλήφθηκα, αλλά είχε περάσει αρκετός καιρός», είπε η Μαρία Μπακοδήμου στο περιοδικό OK. Στη συνέχεια, η Μαρία Μπακοδήμου είπε πως δεν πήρε το... μάθημά της από την πρώτη σχέση και δεν κατάλαβε πως είχε ξανά χειριστικό σύντροφο. «Κάθε άνθρωπος ακολουθεί διαφορετική τακτική. Και εγώ ήμουν νεότερη και δεν είχα δουλέψει ακόμα με τον εαυτό μου», συμπλήρωσε.

Το βράδυ που δεν θα ξεχάσει ποτέ 

Η Μαρία Μπακοδήμου αναφέρθηκε και στη μητρότητα, ενώ παραδέχτηκε πως είναι η... κλασσική Ελληνίδα μάνα που έχει πει την ατάκα «ζακέτα να πάρεις». Για τον γιο της Αρη, είπε πως «ένα βράδυ με παίρνει τηλέφωνο ο πατέρας του (σ.σ. Δημήτρης Αργυρόπουλος) και μου λέει: “Μην τρομάξεις! Ο Άρης έμπλεξε σε έναν τσαμπουκά”». Ο γιος της είπε στο περιοδικό πως τότε «ήμασταν σε ένα κλαμπ με τους φίλους μου και μπλέξαμε. Ήμασταν και πιο μικροί τότε κι έγινε ένας καβγάς με μια άλλη παρέα». Από την πλευρά της η Μαρία Μπακοδήμου ανέφερε πως «εκεί σοκαρίστηκα γιατί δεν μπορώ τη βία. Όταν τον είδα, ηρέμησα».  Σε ερώτηση για το αν είναι η κλασσική Ελληνίδα μάνα είπε «ναι, όταν τους βλέπω χειμώνα με τις βερμούδες, να μην τους πω “βάλτε μπουφάν”; Και με το φαγητό είχα θέμα. Δεν ήθελα να είναι νηστικοί. Αλλά ποιος με άκουγε!». «Όλα τα ακούγαμε, αλλά τα φιλτράραμε», σχολίασε ο γιος της. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA