Μενού
  • Α-
  • Α+

Εδώ και καιρό κυκλοφορεί η φήμη για ένα νέο ερωτικό ειδύλλιο, που αναπτύσσεται μεταξύ του Βλάσση Χολέβα και της Μαρίνας Πατούλη. Μάλιστα, μία ατάκα του γνωστού σχεδιαστή ήταν αρκετή, προκειμένου να φουντώσει τις φήμες που τον θέλουν ζευγάρι με την πρώην σύζυγο του Γιώργου Πατούλη.

Διαβάστε ακόμη: Μαρίνα Πατούλη στο J2US: Τραγούδησε την «κυρά-Γιώργαινα» με χρυσό φόρεμα κι ενθουσίασε τους κριτές 

Πιο συγκεκριμένα ο Βλάσσης Χολέβας είπε στην κάμερα του Happy Day του Alpha: «Νομίζω ότι όλοι οι Έλληνες βρίσκουν την Μαρίνα Πατούλη και σέξι και θελκτική και όμορφη. Στο J2US, όμως, δεν την έβλεπα γιατί δεν είχα κάνει εγώ τις εμφανίσεις της».

Σε άλλο event, μάλιστα, στο οποίο παρευρέθηκε η Μαρίνα Πατούλη και ενημερώθηκε για το κοπλιμέντο, σημείωσε πως «τον ευχαριστώ! Με τον κ. Χολέβα βρισκόμαστε αρκετά συχνά γιατί ετοιμάζουμε και κάτι επαγγελματικό.

Ούτως ή άλλως εγώ ελεύθερη είμαι και να θεωρηθεί το οτιδήποτε νομίζω πως δεν είναι και ποινικό αδίκημα. Τον Βλάση Χολέβα τον θεωρώ έναν από τους ωραιότερους άντρες της Αθήνας».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA