Μενού
  • Α-
  • Α+

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος ξέσπασε στην εκπομπή «Super Κατερίνα» του Alpha για την υπόθεση του Στάθη Παναγιωτόπουλου. Ο γνωστός παρουσιαστής πήρε θέση για τα όσα έγιναν ρίχνοντας τα «βέλη» του. 

Διαβάστε ακόμη: Στάθης Παναγιωτόπουλος: «Κατάλαβα ότι εμπορεύεται το σεξ που κάνει», λέει ο Λάκης Γαβαλάς

Πιο συγκεκριμένα, ο Ανδρέας Μικρούτσικος σημείωσε χαρακτηριστικά πως «το γεγονός το ξέρουμε. Δεν υπάρχει ένας υγιής που θα πει μπράβο ρε μεγάλο. Αυτό που δεν ξέρουμε είναι αν το ήξεραν ή δεν το ήξεραν και αν εμπλέκονται ή δεν εμπλέκονται» είπε σε έντονο ύφος ο παρουσιαστής.

Την ίδια στιγμή, συνεχίζονται οι αποκαλύψεις για τον Στάθη Παναγιωτόπουλο. Η πρώην σύντροφός του μίλησε στον ΑΝΤ1 για τη σχέση που είχε μαζί του, τονίζοντας ότι δεν άντεξε άλλο γιατί εκείνος της ζητούσε ακραία πράγματα και γι' αυτό χώρισαν. «Είδα ότι πέρα από αυτό το βίντεο και σε μια άλλη σελίδα είχε λογαριασμό, είχε δικό του κανάλι και ανέβαζε. Είχε 10 βίντεο, δεν ξέρω πόσες φωτογραφίες από διάφορες γυναίκες και τρία δικά μου βίντεο και περίπου 300 φωτογραφίες. Ένα κανάλι που το είχε για περίπου 8 χρόνια.

Δεν φαίνονταν σε όλες τα πρόσωπα καλά, τα έκοβε. Κάποιες ήταν νεαρές και γενικά είχε μια ροπή στις νεαρές. Η προηγούμενη σχέση του από εμένα ήταν 23 και μάλιστα μου έλεγε επειδή εγώ ήμουν 24… “α, είσαι μεγάλη”. Είχε ένα θέμα», αποκάλυψε η πρώην σύντροφος του Στάθη Παναγιωτόπουλου.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA