Μενού
  • Α-
  • Α+

Ο Σωτήρης Κοντιζάς επιχείρησε ένα... flash back μέσω φωτογραφίας που δημοσίευσε το απόγευμα της Παρασκευής 17 Δεκεμβρίου στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram. Συγκεκριμένα, ο διάσημος σεφ δημοσίευσε δύο φωτογραφίες με δύο καλούς του φίλους.

Η μία είναι τραβηγμένη πριν από δεκατρία χρόνια, όταν ο Σωτήρης Κοντιζάς ήταν 25 ετών με μακρύ μαύρο μαλλί και ο φίλος του Σταύρος πήρε το πτυχίο του από το Πάντειο Πανεπιστήμιο. Η άλλη φωτογραφία είναι πολύ πρόσφατη, πιθανότατα τραβήχτηκε σήμερα ή χθες, και σε αυτήν ποζάρει πάλι ο κριτής του «ΜasterChef» με τους δύο καλούς του φίλους.

«Δεκατρία χρόνια πριν, στην αποφοίτηση του Σταύρου στο Πάντειο.

Κάποια πράγματα ωριμάζουν με στιλ, απελευθερώνοντας κρυμμένες πτυχές του χαρακτήρα τους.

Αναφέρομαι στο Chivas Extra 13...!

Από την άλλη, και εμείς καλά τα καταφέραμε. Σίγουρα με λιγότερα απωθημένα.

Ο Σταύρος σήμερα είναι ο @le_pizzaiolo_tu_corazon στον Proveleggios και ο @nesapu.dim είναι o lead singer στους Honeybadger.

Εγώ είμαι.. "με χωρίς" αυτήν την πλούσια κόμη. Τρίχες δηλαδή.

Εσύ πού ήσουν δεκατρία χρόνια πριν και ποια ήταν τα όνειρα σου;» σημειώνει στη λεζάντα του post του ο επιτυχημένος σεφ, προκαλώντας τους διαδικτυακούς του φίλους να κάνουν και εκείνοι μία αναδρομή στο παρελθόν και να θυμηθούν τα φοιτητικά τους χρόνια.

 

https://www.instagram.com/p/CXlji4XMpXF/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading
Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA