Μενού
  • Α-
  • Α+

Σε πελάγη ευτυχίας πλέει η γνωστή ηθοποιός Ευγενία Δημητροπούλου, η οποία πρόσφατα έγινε μητέρα, κάνοντας το όνειρό της πραγματικότητα. 

Διαβάστε ακόμη: Ευγενία Δημητροπούλου: Αγκαλιά με το κοριτσάκι που υιοθέτησε από τη Σιέρα Λεόνε

Η Ευγενία Δημητροπούλου υιοθέτησε ένα κοριτσάκι από τη Σιέρα Λεόνε και τότε είχε θελήσει να περάσει το δικό της μήνυμα μέσα από το προφίλ της στο Instagram γράφοντας: «Παναγία μου σε ευχαριστώ! Εδώ και λίγες μέρες κρατάω στην αγκαλιά μου ό,τι ονειρεύτηκα, ευχήθηκα και προσευχήθηκα την κόρη μας! Μπορεί να γεννήθηκε χιλιάδες χιλιόμετρα μακριά υπήρχε όμως πάντα μέσα στις καρδιές μας! Εύα μου, καλωσόρισες να μας ζήσεις!».

Το μεσημέρι του Σαββάτου (18/12) η γνωστή ηθοποιός θέλησε - πάλι μέσω Instagram - να μας δείξει το παραμυθένιο παιδικό δωμάτιο που έχει φτιάξει για την κορούλα της, το οποίο μπορεί να μην είναι τελείως ροζ, αλλά έχει αρκετές ροζ πινελιές. 

https://www.instagram.com/p/CXnzB-VsRuH/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Δεδομένου ότι θα είναι τα πρώτα Χριστούγεννα με τη μικρή Εύα, οι φετινές γιορτές θα είναι ξεχωριστές τόσο για την Ευγενία Δημητροπούλου όσο και για τον σύζυγό της, το νευροχειρουργό Στέλιο Βλατάκη.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA