Μενού
  • Α-
  • Α+

Στην κάμερα του «Πρωινού» του ΑΝΤ1 μίλησε η ηθοποιός Μίνα Ορφανού και αναφέρθηκε στα συναισθήματά της όταν έχασε τον πατέρα της, ενώ παράλληλα εξήγησε το λόγο που ενοχλείται, όταν της θέτουν ερωτήσεις σχετικά με το φύλο της.

Διαβάστε ακόμη: Άννα Βίσση: Έτσι αντέδρασε όταν o Αργύρης Παπαργυρόπουλος της πρότεινε συνεργασία με τη Δέσποινα Βανδή

«Έχασα τον μπαμπά μου, αλλά έτσι είναι παιδιά, η ζωή συνεχίζεται. Ένας φεύγει κι ένας έρχεται. Σε αυτή τη ζωή, εγώ δε θα έχω να χάσω κανέναν δικό μου. Αν με ενοχλούσε ότι δε θα είχα δικό μου παιδί, δε θα ήμουν η Μίνα, θα ήμουν ο νταής ο Ηρακλής. Η απώλεια του πατέρα μου μου κόστισε για τη μνήμη των παιδικών μου χρόνων. Τα υπόλοιπα χρόνια δε μου έλειψε, γιατί δεν ήμουν εκεί. Ό,τι βλέπεις, το πονάς. Είμαι τόσο καθαρή και ειλικρινής με τον εαυτό μου που μπορώ να πω ότι δεν δάκρυσα για τον μπαμπά μου. Δάκρυσα όμως, όταν έφυγα από το σπίτι. Τότε, ορφάνεψα ήδη», είπε χαρακτηριστικά.

«Πριν έρθει η ασθένειά του, θυμάμαι μια φορά στον γάμο του αδελφού μου, που ήμουν καλεσμένη και μου λέει: "Κόρη μου, ψήσε μου ένα καφέ" κι εγώ πήγα και τον έψησα χωρίς να δώσω βάση σε αυτό που είπε», δήλωσε. Τέλος, η Μίνα Ορφανού είπε πως «είμαι πολύ αληθινή! Όχι, δεν έχω κάνει αλλαγή φύλου και μου τη δίνει, όταν με ρωτάνε».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA