Μενού
  • Α-
  • Α+

Για την απόφασή της να φύγει από την Αθήνα τα τελευταία χρόνια και τη σχέση της με το χρήμα μίλησε η Ελένη Ψυχούλη στην εκπομπή Στούντιο 4 της ΕΡΤ, δηλώνοντας πως όλα τα ρούχα της κοστίζουν μέχρι 5 ευρώ, δίνοντας την καλύτερη «απάντηση» στις δηλώσεις του  Άγγελου Μπράτη, σύμφωνα με τις οποίες, δεν τον επηρεάζει η γνώμη μιας κυρίας που ψωνίζει από τα καλάθια.

Διαβάστε ακόμη: Κατερίνα Καινούργιου για Άγγελο Μπράτη: Έχω πάθει σοκ - Τον βλέπω υπερόπτη και απαξιωτικό

«Τα λεφτά δεν έχουν καμία αξία» για την ίδια, δήλωσε η Ελένη Ψυχούλη επισημαίνοντας ότι «μας έχουν μάθει σε αυτό τον κόσμο ότι πρέπει να είμαστε νέοι, πλούσιοι, αδύνατοι και αθάνατοι».

«Όταν ρωτάς πώς θα το πετύχω αυτό το πρότυπο, σου λένε πως γίνεται με λεφτά. Μα γίνεται αυτό με λεφτά; Τίποτα δεν γίνεται με λεφτά. Δεν σου δίνουν καν τα εργαλεία για να τα πετύχεις αυτά. Η χαρά και η ευτυχία δεν είναι ο καταναλωτισμός, να πάμε να ψωνίσουμε, αλλά είναι μέσα μας, είναι εσωτερική διεργασία. Το δουλεύεις, το βρίσκεις μέσα σου. Εγώ μεγάλωσα με αυτή την κουλτούρα στο σπίτι μου. Θεωρώ ντροπή το να μιλάς συνεχώς για τα χρήματα, ντροπή το να ασχολείσαι με αυτό το πράγμα. Και στο εξωτερικό το θεωρούν ντροπή να μιλάς για χρήματα», συνέχισε.

Μάλιστα, εξήγησε πως δεν ξοδεύει λεφτά για τα ρούχα της, ενώ δε δίστασε να αποκαλύψει την τιμή του φορέματός της: «όλα μου τα ρούχα κοστίζουν από ένα έως πέντε ευρώ, το ορκίζομαι. Αυτό που φοράω τώρα κάνει 3,90 και είναι από κινεζάδικο. '80s και είναι ωραίο! Μαζί με την βάτα 3,90». 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA