Μενού
  • Α-
  • Α+

Για την πίστη του στο Χριστό και στη Θεία Κοινωνία μίλησε ο γνωστός τραγουδιστής Νίκος Οικονομόπουλος το βράδυ της Πέμπτης (23/12) στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου, «Ενώπιος Ενωπίω», ο οποίος το περασμένο καλοκαίρι είχε  νοσήσει βαριά από κορονοϊό το περασμένο καλοκαίρι και μάλιστα, χρειάστηκε να μεταφερθεί στο νοσοκομείο και να του χορηγηθεί οξυγόνο.

Διαβάστε ακόμη: Νίκος Οικονομόπουλος: Θα το κάνω το εμβόλιο, κάποιοι μπερδεύουν τη θρησκεία με την επιστήμη

«Ακόμη και αν ο προηγούμενος από μένα στη σειρά που θα κοινωνήσει στην εκκλησία έχει μολυσματική ασθένεια, θα κοινωνήσω κι εγώ κανονικά. Όταν πιστεύεις κάτι τόσο δυνατά - όπως εγώ πιστεύω στον Χριστό - δεν σε ενδιαφέρει τίποτα, βάζω στην άκρη τον εαυτό μου, δεν με αφορά ο εαυτός μου. Η Θεία Κοινωνία είναι το φάρμακο των ανθρώπων, το λέω και συγκινούμαι",

Όταν αφορά ένα μικρό παιδί, το οποίο έχει ανάγκη από κάπου να πιαστεί και όταν αυτό δεν το βρίσκει απόλυτα στην οικογένειά του, το βρίσκει κάπου αλλού. Εγώ το βρήκα στην πίστη και στον Χριστό. Από τότε είμαι δοσμένος και ταγμένος εκεί με όλη τη δύναμη της ψυχής μου».

Μάλιστα, αν και δηλώνει μοναχικός χαρακτήρας, ο Νίκος Οικονομόπουλος εξέφρασε την επιθυμία να βρει μία σύντροφο και να δημιουργήσουν οικογένεια:

«Θα το ήθελα να έρθει μία μόνιμη σχέση στη ζωή μου. Θα πρέπει να έχει προσωπικότητα, σίγουρα κοιτάς και την εμφάνιση, αλλά αυτό είναι υποκειμενικό και να εκτιμάει τον Νίκο. Όσο να είναι εμείς οι καλλιτέχνες έχουμε ανασφάλειες. Δεν είμαστε σίγουροι αν οι άνθρωποι μας πλησιάζουν για εμάς ή για τη φήμη μας. Θέλω να δώσω αυτά που δεν εισέπραξα εγώ ως παιδί», δήλωσε ο Νίκος Οικονομόπουλος. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA