Μενού
  • Α-
  • Α+

Η Μάρα Μεϊμαρίδη... ξέσπασε κατά των γυναικών που είναι 50 ετών και «ντύνονται σαν 15χρονες» ενώ απάντησε σε όσους την αποκαλούν «μάγισσα». «Έπαιρνα αεροπλάνο για να πάω στο Μιλάνο να κουρευτώ» αποκάλυψε και ισχυρίστηκε ότι ήταν «μεγάλη ψωνάρα». 

Διαβάστε ακόμη: Άγριες Μέλισσες: Φινάλε χρονιάς με κορυφή στην τηλεθέαση - Πώς επηρεάζονται Σασμός και Η Γη της Ελιάς

Η Μάρα Μεϊμαρίδη απάντησε στο «Secret» για το αν ασχολείται με την εξωτερική της εμφάνιση και «ξέσπασε» κατά γυναικών. «Από ό,τι βλέπεις όχι. Το θεωρώ πλέον ποταπό. Προτιμώ να βάλω data μέσα στον εγκέφαλό μου και καινούρια πράγματα να μαθαίνω. Κάποτε ασχολιόμουν. Ήμουν μεγάλη ψωνάρα. Έπαιρνα αεροπλάνο και πήγαινα στο Μιλάνο να κουρευτώ και γύρναγα το βράδυ, λες και στην Αθήνα δεν υπήρχαν κομμωτήρια. Τα έκοψα όλα αυτά, γιατί ωρίμασα κάποια στιγμή», είπε. 

«Εμετό κάνω με κάτι εικόνες κυριών γύρω στα 50, 55, 60 οι οποίες ντύνονται σαν 15άρες και πετάνε τα βυζιά τους έξω σαν να λένε “ελάτε να με απαυτώσετε”. Δεν έχουν ωριμάσει. Το να κάτσω να διαβάσω είναι η καλύτερή μου. Δεν ασχολούμαι με τα social media, τα σιχαίνομαι, δεν τα μπορώ και τα θεωρώ υπεύθυνα για μεγάλες καταστροφές που θα έρθουν. Θεωρώ ότι ο Γ’ Παγκόσμιος Πόλεμος θα είναι επειδή υπάρχουν τα social media», συμπλήρωσε η Μάρα Μεϊμαρίδη.

«Η πιο ευτυχισμένη στιγμή της ζωής μου ήταν όταν γέννησα την κόρη μου, τη Μάγκι. Ήταν φοβερή στιγμή αυτή, τη θυμάμαι σαν και τώρα. Έπαιζα μπιρίμπα στο μαιευτήριο συνέχεια με τις φίλες μου (γέλια)» εξομολογήθηκε η κυρία Μεϊμαρίδη και απάντησε στο αν ενοχλείται που κάποιοι την αποκαλούν «μάγισσα»: «Όχι, διότι η αρχαία περσική λέξη του “μάγισσα”, μαγκ, σημαίνει “σοφός”. Αφού με λένε “σοφή”, τους ευχαριστώ πολύ και τον αποδέχομαι τον όρο. Δεν με ενοχλεί, με ευχαριστεί. Αυτοί βέβαια έχουν άλλη εκδοχή για τη λέξη “μάγισσα”. Το πάνε στο Χόλιγουντ και στον Μεσαίωνα. Αλλά για μένα οι τρεις Μάγοι ήταν οι τρεις σοφοί». 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA