Μενού
  • Α-
  • Α+

«Για πολύ μεγάλη μου τύχη δεν ήμουν ποτέ κολλητός φίλος με αυτούς τους ανθρώπους γιατί αν ήταν φίλοι μου θα ήμουν σε πολύ δύσκολη θέση. Θα το είχα βουλώσει», ανέφερε ο Σταμάτης Κραουνάκης όταν ρωτήθηκε από τη Φαίη Σκορδά και τον Γιώργο Λιάγκα στο «Πρωινό» του ΑΝΤ1, σχετικά με τις υποθέσεις των Δημήτρη Λιγνάδη και Πέτρου Φιλιππίδη

Διαβάστε ακόμη: Νίκος Βέρτης: Γιατί έκανε καταγγελία στο Σώμα Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος

«Όλο αυτό το ξεκαθάρισμα που γίνεται μου φαίνεται όπως όλα τα πράγματα στην Ελλάδα, άρπα κόλλα. Ευτυχώς το σωματείο και ο Σπύρος Μπιμπίλας κράτησαν μπόσικα σωστά», πρόσθεσε ο Σταμάτης Κραουνάκης. 

Μάλιστα, στη συνέχεια αναφέρθηκε στην πρόσφατη γυναικοκτονία που συγκλόνισε, λέγοντας πως «την πήγε στο τμήμα να πει ότι "έπεσε από τη σκάλα". Αυτό με ξεπερνάει. Δεν αντέχω να το σκεφτώ. Και ότι άφησε την πνοή της η κοπέλα σκοτωμένη στο ξύλο, λέγοντας "έπεσε από τη σκάλα". Σκέψου αυτό, μέσα από το μαγνητόφωνο που επαναλαμβάνει τη φράση "έπεσε από τη σκάλα"».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA