Μενού
  • Α-
  • Α+

«Πυρά» κατά του Δημήτρη Λιγνάδη εξαπέλυσε η Ρούλα Πατεράκη. Η ηθοποιός μίλησε για τη δουλειά της, τα μαθήματα που έκανε με την Ελένη Φουρέιρα αλλά και τη συνεργασία με την Αλίκη Βουγιουκλάκη και τον Σάκη Ρουβά

Διαβάστε ακόμη: Survivor: Πρεμιέρα με τραυματισμό, ελικόπτερο και συμβούλιο - Δείτε το τρέιλερ

«Ο Δημήτρης Λιγνάδης πήρε την ιδέα μου για την παράστασή μου, τον “Πελοποννησιακό Πόλεμο” και έφυγε. Επειδή δεν μου αρέσει η λέξη “έκλεψε” προτιμώ τη λέξη “πήρε” τα πράγματα και έφυγε. Άρα με το Δημήτρη Λιγνάδη έζησα και εγώ το metoo, αλλά με άλλο τρόπο», αποκάλυψε μιλώντας στο MEGA η Ρούλα Πατεράκη. «Δεν του ζήτησα το λόγο. Από ανθρώπους που παίρνουν ιδέες και φεύγουν, τι λόγο να ζητήσεις; Δεν με απασχολεί που είναι στη φυλακή, μάλιστα το έμαθα πιο αργά από όλους. Δεν πιστεύω ότι θα σταματήσει η σεξουαλική παρενόχληση στον κόσμο. Θα υποτροπιάσουν τα πράγματα ξανά», συμπλήρωσε. 

«Την Αλίκη Βουγιουκλάκη στις επαναλήψεις που γίνονται συνεχώς δεν μπορώ να τη δω στην τηλεόραση. Με πληγώνει, δε θέλω να τη βλέπω. Μου κάνει κακό ότι λείπει. Θυμάμαι ότι μου έλεγε για το παιδί της ότι “ο Γιάννης είναι αστέρι”», είπε η Ρούλα Πατεράκη. Για τα μαθήματα υποκριτικής στην Ελένη Φουρέιρα σχολίασε: «ήρθε για λίγο και περάσαμε πολύ ευχάριστα, αλλά δεν μπορώ να σου πω αν πρέπει να είναι στην υποκριτική». Για τον Σάκη Ρουβά ανέφερε: «Με το Σάκη Ρουβά θα ήθελα πάρα πολύ να ξαναδουλέψω. Μου αρέσει πολύ σαν χαρακτήρας, έχει μια καθαρότητα». 

Η Ρούλα Πατεράκη είπε κλείνοντας: «Τώρα έχω πάνω από 1.000 κούκλες. Έχω δέος, έχω πάθος. Θεωρώ ότι είναι το πιο όμορφο πράγμα. Στα γάντια δεν έχω αγάπη. Τα φοράω συνέχεια λόγω ενός προβλήματος που είχα από μικρή και έχω παγωμένα άκρα. Τα φορούσα για να ζεσταίνομαι. Όμως τα έχω συνηθίσει πολύ, και νιώθω μια ασφάλεια».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA