Μενού
  • Α-
  • Α+

Για τα δύσκολα παιδικά του χρόνια μίλησε ο Γιάννης Φλωρινιώτης. Όπως αποκάλυψε, μεγάλωσε σε τρία ορφανοτροφεία ενώ περιέγραψε πως αντέδρασε όταν είδε τον πατριό του έτοιμο να χτυπήσει τη μητέρα του.

Διαβάστε ακόμη: Survivor: Πρεμιέρα με τραυματισμό, ελικόπτερο και συμβούλιο - Δείτε το τρέιλερ

«Μεγάλωσα σε τρία ορφανοτροφεία. Όταν οι συγγενείς μας, μας έδιναν δώρα, μας τα έπαιρναν οι μεγαλύτεροι και μας τα ξαναπούλαγαν. Βρέθηκα στο ορφανοτροφείο επειδή η μητέρα μου δεν μπορούσε να μας ζήσει» είπε αρχικά ο Γιάννης Φλωρινιώτης στο ΟΡΕΝ. Στη συνέχεια εξομολογήθηκε ότι «με έβαλαν να διαλέξω με ποιον θέλω να ζήσω, με τη γιαγιά μου ή με τη μαμά μου. Ήταν πολύ μεγάλη πληγή για ένα παιδί να πρέπει να διαλέξει με ποιον θέλει να μεγαλώσει. Ζήτησα συγγνώμη από τη γιαγιά μου που επέλεξα τη μητέρα μου».

Ο Γιάννης Φλωρινιώτης αποκάλυψε επίσης ότι «ο πατριός μου έπιασε τη μητέρα μου από το λαιμό και πήγε να τη χτυπήσει και τον έδειρα. Υποσχέθηκα στη μητέρα μου και τη γιαγιά μου ότι θα τις σώσω από τη φτώχεια και έτσι έγινε».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA