Μενού
  • Α-
  • Α+

Την πιο όμορφη περίοδο διανύει στην προσωπική της ζωή η Ευαγγελία Αραβανή τα τελευταία σχεδόν τρία χρόνια είναι ερωτευμένη και βρίσκεται σε σχέση με τον επιχειρηματία Σπύρο Λάζαρη, σύμφωνα με τη Real Life. 

Διαβάστε ακόμη: Ηλιάνα Παπαγεωργίου: «Την πραγματικότητα μου δεν την γνωρίζει κανείς»

Μάλιστα, τα τελευταία δύο χρόνια ζουν κάτω από την ίδια στέγη - λίγο πριν την πρώτη καραντίνα ξεκίνησε η συγκατοίκησή τους - και δεν αποκλείεται σύντομα να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας. 

Το ζευγάρι μοιράζει το χρόνο του ανάμεσα στην Αθήνα και τον Πόρο αφού ο Σπύρος Λάζαρης διατηρεί ένα εστιατόριο στην Γλυφάδα και ένα ξενοδοχείο στο νησί του Αργοσαρωνικού. 

Πρόσφατα Ευαγγελία Αραβανή και Σπύρος Λάζαρης διασκέδασαν σε γνωστό νυχτερινό κέντρο, όπου εμφανίζεται ο τραγουδιστής Νικηφόρος μαζί με παρέα φίλων, ενώ σύμφωνα με τη Real Life, το επόμενο βράδυ είχαν κλείσει τραπέζι στο νυχτερινό κέντρο όπου τραγουδούν ο Λευτέρης Πανταζής και ο Θέμης Αδαμαντίδης.

Μάλιστα, εκείνο το βράδυ ο Σπύρος Λάζαρης γιόρτασε τα γενέθλιά του και επέλεξε το συγκεκριμένο νυχτερινό κέντρο επειδή είναι φίλος με τον Λευτέρη Πανταζή.

Το ίδιο δημοσίευμα αναφέρει πως το ζευγάρι έκανε ένα pre-christmas ταξίδι στο Μιλάνο, το πρώτο τους ταξίδι μετά την πανδημία, κάτι που μαρτύρησε post της παρουσιάστρια στο Instagram.

https://www.instagram.com/p/CWgdmDXNjE-/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

«Ταξιδάκι στο εξωτερικό…μετά από πολυυυυύ καιρό..!!! Μιλάνο», έγραψε η Ευαγγελία Αραβανή, 

 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA